Lufthansa starter ny rute til Canada

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Canada er blevet et populært rejsemål. Det får Lufthansa til at tilføje en ny rute til hovedstaden Ottawa.

Canada er et fantastisk land at rejse til. Det har smuk natur og smukke byer. Du kommer helt sikkert ikke at kede dig her. Rejser til landet er efterspurgte. Dette ses tydeligt når flere flyselskaber flyver oftere eller tilføjer nye destinationer i landet. I sidste uge kunne vi berette om, at Brussels Airlines tilføjer en ny rute til Montreal. Nu har Lufthansa også meddelt, at ville flyve oftere til Canada samt at der tilføjes en ny destination i landet.

Ruter til Canada

Det tyske flyselskab vil derfor yderligere udvide antallet af ruter til Canada. Lufthansa flyver i øjeblikket til et antal destinationer i landet. Fra München og Frankfurt flyves der til Toronto og Vancouver. Fra 16. maj 2020 tilføjes hovedstaden Ottawa. Denne destination beflyves fem gange om ugen. Dette gøres fra knudepunktet i Frankfurt. Flyvningerne udføres mandag, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Flyvninger vil blive betjent med et Airbus A340-300. Dette fly har 279 sæder fordelt på Business Class, Premium Economy og Economy Class. Der er allerede muligt at booke fly til den nye destination Ottawa (YOW). Priser fra København starter fra DKK 1805 one-way for en Light billet.

Ottawa

Lufthansa vil flyve til Ottawa i henhold til følgende flyveplan:

DagUdgående flyvning FRA – YOW
FlynummerAfgang (lokaltid)Ankomst (lokaltid)Flytype
Man, tir, tor, lør, sønLH47213.4516.05Airbus A340-300
DagReturflyvning YOW – FRA
FlynummerAfgang (lokaltid)Ankomst (lokaltid)Flytype
Man, tir, tor, lør, sønLH47317.5007.15 +1Airbus A340-300

Ottawa er en super fed by at rejse til. Det er en smuk by bygget på bakkerne i grænseområde mellem Québec og Ontario. Parlamentet og andre regeringsbygninger er placeret her. Du kan også besøge den canadiske mynt eller et af de mange store museer. Det er derfor bestemt værd at planlægge en tur til det smukke land i norden af kontinentet. Ottawa kan være en god base for at fortsætte din rejse gennem Canada. For eksempel, et besøg til Toronto i vest eller Montréal i øst. Du kan også nyde en gåtur gennem den fantastiske natur. Husk, at du har brug for en eTA inden afrejse.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *