Brussels Airlines til ny destination Montreal og oftere til Washington

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines laver om på deres ruter til den nordamerikanske østkyst. Ruten til Toronto nedlægges og erstattes med en ny rute til Montreal. Derudover kommer der flere direkte afgange til Washington.

Oktober nærmer sig, og det betyder, at der kommer nye tidsplaner for mange luftfartselskaber, nemlig vinterplanen 2019-2020. Flere flyselskaber har allerede indikeret, at der vil ske ændringer sammenlignet med den foregående vinter eller den aktuelle sommersæson. Det giver god mening eftersom ønskerne hos mange rejsende også ændrer sig med sæsonerne, f.eks. til vintersport. Brussels Airlines gennemfører ændringer for både den kommende vinter- og sommersæson.

Farvel til Toronto

For at kunne flyve nye ruter skal eksisterende ruter give plads. Det betyder bl.a. at Brussels Airlines fra den 7. januar 2020 ikke længere flyver til Toronto i Canada. Den kapacitet, der derefter frigøres, vil blive brugt til en ny rute til Montreal og flere afgange til Washington. I dag flyver Brussels Airlines ikke dagligt til Washington, men fra 20. februar 2020 vil der være en daglig afgang til Washington.

Ny destination i Canada

Lukning af ruten til Toronto betyder, at der er kapacitet til en hel ny destination. Den vil blive brugt til en ny by også i Canada, nemlig Montreal. Ifølge det belgiske nationale flyselskab er Montreal den vigtigste destination i Canada fra Belgien. Derudover er der en stor efterspørgsel fra Montreal i retning af Afrika, som Bruxelles er et godt knudepunkt for. Montreal er virkelig en cool destination at rejse til, smuk arkitektur, fransk påvirkning, smuk natur og parker, det er dejligt at nyde!

Montreal er en reel merværdi for Brussels Airlines-netværket. Montreal er meget relevant for både forretnings- og fritidsrejsende, og destinationen kan let stimuleres til både individuel og grupperejse. Vi ser frem til at tilføje Montreal til vores portefølje.


Frederic Dechamps, Senior Director Sales Belgien

Flyvningerne er planlagt, så de afgår om morgenen og ankommer til Montreal i begyndelsen af eftermiddagen. Herefter afgår returrejsen tidligt om aftenen og ankommer til Bruxelles om morgenen, hvilket sikrer en problemfri forbindelse til flyvninger til for eksempel Afrika. Tidsplanen er som følger:

DagUdgående flyvning BRU-YUL
RutenummerAfgang (lokaltid)Ankomst (lokaltid)Flytype
Man,tor,fre,lør,sønSN56110:1512:05Airbus A330
DagReturflyvning YUL-BRU
 RutenummerAfgang (lokaltid)Ankomst (lokaltid)Flytype
Man,tor,fre,lør,sønSN56218:2507:10u +1Airbus A330

Kilde: Brussels Airlines
Billeder: M.dTurck

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *