Spies Rejser tilbage i Aarhus Airport efter syv års pause

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I disse måneder vælter det nærmest ind med gode nyheder fra Aarhus Airport! Denne gang melder Danmarks største charterbureau sig på banen med en rutenyhed.

Drømmer du om en vinterrejse til Gran Canaria, så er der godt nyt. Fra 22. december flyver Spies Rejser direkte fra Aarhus Airport til den spanske ferieø. Danmarks største charterbureau genoptager samarbejdet med Aarhus Airport efter en pause på syv år. Med den nye rute flyver Spies Rejser fra seks danske lufthavne.

Ser stort potentiale i Jylland

Spies Rejser ser et stort gæstepotentiale fra Jylland. Ikke mindst fra Aarhus Airport. Jan Vendelbo, administrerende direktør hos Spies Rejser siger bl.a.:

Med nærheden til Danmarks næststørste by har Aarhus Airport en betydningsfuld rækkevidde til et stort gæstepotentiale i Jylland, og det er naturligvis attraktivt for os som rejsebureau. Vi ser meget frem til at udvikle samarbejdet med Aarhus Airport over de næste sæsoner.

Ocean Beach Club – Gran Canaria. Fotokredit: Spies Rejser.

Gran Canaria er et yndet vinterrejsemål for mange danskere. Med Spies Rejser åbnes der en ny verden for østjyske rejsende, som søger lækre familie-resorts, ferieluksus i strandkanten eller hoteller, der er specialiseret i at skræddersy ferieophold for voksne. Spies Rejser tilbyder en bred palette af hotel muligheder. Blandt andet det eksklusive Ocean Beach Club i Playa del Cura, familiehotellet Sunwing Arguineguín Seafront i Arguineguín og Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés.

Ruten flyves første gang 22. december i år og frem til 13. april 2022. Flyvetiden bliver 5 timer og 30 minutter.

Great Dane Airlines styrker position i Jylland

Det danske flyselskab Great Dane Airlines skal flyve Spies Rejsers gæster til Gran Canaria med deres Embraer ERJ-195 med 118 sæder. Flyselskabet får med opgaven debut i Aarhus Airport og styrker dermed selskabets position på det jyske marked.

Embraer ERJ-195. Fotokredit: Great Dane Airlines.

Administrerende direktør hos Great Danes Airlines, Thomas Hugo Møller, udtaler i forbindelse med rutenyheden:

Det er et lovende trekløver, Spies Rejser har skabt ved at vælge Great Dane Airlines til at flyve den nye rute mellem Aarhus og Las Palmas. Vi har fulgt Aarhus Airport’s udvikling og totalmodernisering, og vi er helt på linje med lufthavnens store fokus på at give de rejsende en super start på ferien. Vi glæder os til at fortsætte den gode passageroplevelse i luften og forkæle gæsterne med høj komfort og god service under flyveturen.

Kilde og fotokredit: Aarhus Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *