Spies tiltrækker flere og flere yngre gæster

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For 11-12 år siden var der kun nogle få danskere, der i Caribien havde stiftet bekendtskab med feriehoteller forbeholdt voksne uden børn.

Men i 2007 introducerede Spies sit første eget voksenhotel under kædenavnet Sunprime på Gran Canaria – og det i et ellers eftertragtet familiehotel i Playa del Ingles.

Siden da har Danmarks største rejsearrangør åbnet i alt 17 voksenhoteller med en aldersgrænse på 16 år – og det 18. hotel, Sunprime Tamala Beach, slår dørene op i november i Gambia. Seks år efter at det første voksenhotel blev indviet, valgte syv pct. af Spies’ gæster i 2013 at holde børnefri ferie. I år udgør antallet af voksenferier uden bomber i poolen knapt 12 pct. af Spies’ årlige produktion på ca. 270.000 charterrejser.

Kommunikationschef i Spies, Torben Andersen. fortæller:

I 2013 var op mod halvdelen af gæsterne på voksenhotellerne over 50 år, mens blot ca. 10 pct. lå i aldersgruppen 18 til 29 år. Her er der sket et markant ændring, idet den yngre gruppe i år vil vokse til ca. 25 pct. Specielt yngre par vælger at hygge sig på vores voksenhoteller inden de går i gang med at stifte familie. Det sker samtidig med, at branchen ser et fald i de meget livlige ungdomsrejser til f.eks. Bulgarien og Cypern.

Selskabet glæder sig over, at man med voksenhotellerne har fået fat i et yngre og købedygtigt publikum. Sammen med sit moderselskab Thomas Cook, vil Spies det kommende år åbne otte nye boutique-hoteller i konceptserien Cook’s Club med tilsammen ca. 2.000 værelser. Hotellerne har et ungt fokus med f.eks. ”street food”, moderne design og en urban atmosfære.

Torben Andersen fortsætter:

-For mens det typisk har været familier og ældre, der har aftaget vores klassiske pakkerrejser, så tiltrækker voksen – og designhotellerne en stor og yngre målgruppe, som det forretningsmæssigt er vigtig for os at knytte til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *