Med Star Alliance til Sydamerika: Barcelona – Bogota med Boeing 787-8 Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Star Alliance medlemmet Avianca begynder at flyve en daglig rute mellem Bogota i Colombia og Barcelona med Boeing 787-8 Dreamliner.

I følge routesonline.com vil Avianca oprette en ny daglig rute med en Boeing 787-8 Dreamliner mellem Bogota og Barcelona. Dreamlineren erstatter den nuværende A330-200 som flyver på ruten (når man booker en billet på Aviancas hjemmeside, ser det ud til, at Dreamlineren allerede er indsat på ruten).

Avianca Business Class – Boeing 787-8 Dreamliner. Foto: Avianca
Avianca Business Class – Boeing 787-8 Dreamliner. Foto: Avianca

AV018 BOG2123 – 1350+1BCN
AV019 BCN1540 – 2104BOG

Forbindelse fra og til Danmark

I sommerhalvåret har SAS, Primera Air og Norwegian direkte ruter fra Københavns lufthavn, som passer godt på udturen til Bogota, mens Norwegian har en udmærket forbindelse til København, som passer fint med tilbagerejsen fra Bogota til Barcelona.

Også fra Billund er der gode forbindelser til Barcelona med Lufthansa via Frankfurt. Men med mellemlandingen kommer rejsen fra Danmark til Spanien til at tage mindst 4½ time.

For en god ordens skyld, skal vi dog også gøre opmærksom på, at Lufthansa har en daglig rute fra Frankfurt til Bogota med en Airbus A340-300.

Selskabet

Avianca er Colombias nationale flyselskab. Det blev etableret 5. december 1919, og er dermed Amerikas ældste og verdens næst ældste flyselskab som stadig er i drift. Det er det største flyselskab i Colombia og blandt de førende selskaber i Latinamerika. Det har hovedkontor i Bogotá. Avianca har siden 2009 samarbejdet med det mellemamerikanske flyselskab TACA. Avianca er medlem af Star Alliance.

Bogota

Bogotá, D.C. er hovedstaden i Colombia. Byen ligger i Distrito Capital (hovedstadsdistriktet). Med over 7 millioner indbyggere er Bogotá landets største by og blandt de større hovedstæder i verden.

Bogotá befinder sig i Colombias center og ligger i en højde på 2625 meter over havet.

Byen er også center for Colombias kulturelle, industrielle og økonomiske aktiviteter. På grund af sine mange universiteter og biblioteker kaldes den ofte «Latinamerikas Athen». Bogotás historiske center er La Candelaria, hvor arkitekturen fra kolonitiden er godt bevaret.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra vores norske søsterforum, InsideFlyer.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *