Stor pendlerrabat fra DAT

OY-RUV in AAL

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet DAT gør klar til genåbning af Danmark og øger antallet af afgange mellem Aalborg og København.


Der er gode nyheder fra DAT, som nu øger frekvensen fra uge 4 og indsætter 33% flere afgange på ruten mellem Aalborg og København.

Det betyder, at rejsende med DAT får endnu flere afgange at vælge imellem, når de skal flyve fra Aalborg til København.

Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Mere end 33% rabat månedskort

Siden vores opstart på ruten mellem Aalborg og hovedstaden har vi oplevet en positiv opmærksomhed. Og det er vi naturligvis meget glade for, derfor har vi valgt, at det skal komme vores passagerer til gode. I hele februar giver vi mere end 33% rabat på vores månedskort.

Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Et månedskort koster normalt kr. 13.585 og med rabat på over 33% koster det kun kr. 8.999,- i februar og man kan rejse ubegrænset i hele måneden.

Vi har fulgt ruteudviklingen tæt og kan se, at efterspørgslen er stigende. Vi har hele tiden haft et ønske om at indsætte flere afgange, og det er meget positivt, at vi under Corona situationen kan øge frekvensen. Vi øger, altså antallet af afgange med 33%. De nye flytider kan ses på DAT hjemmeiden og vi er overbeviste om, at nordjyderne vil opleve det som en klar forbedring.

Jesper Rungholm, direktør i DAT.


Se mere https://dat.dk/erhverv-aalborg-kobenhavnHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *