Store tab: Aviator begærer om rekonstruktion

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aviator Airport Services i Danmark, har begæret om rekonstruktion i den danske skifteret. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Selskabet beskæftiger sig med ground handling (bagage, gatepersonale osv.) i Københavns Lufthavn, og har angiveligt oparbejdet store tab, som har skulle dækkes ind af andre af Aviators rentable selskaber. Derfor begærer selskabet nu om en rekonstruktion, for at kunne vende tilbage til normal drift hurtigst muligt. Derfor er der i skrivende stund ved at blive stablet et møde med kreditorer på benene.

Ifølge mediet Check-in meddelte selskabet tidligere på året, at det havde en sund økonomi, hvilket altså har vist sig ikke at være korrekt. Derfor skal selskabet nu finde en ny måde at drive forretning på, så det igen kan blive rentabelt.

Selskabet fyrede tidligere på året 150 medarbejdere, til trods for at de havde frygtet at det ville blive et markant højere antal medarbejdere der skulle frigives til jobmarkedet. Selskabet melder ikke noget om eventuelle fyringer som en del af rekonstruktionen.

Selskabet håndterer ground-services for omtrent 30 flyselskaber, hvoraf selskaber i Star Alliance er stort repræsenteret. Det er derfor vigtigt for selskabet at skabe en sund og konkurrencedygtig forretning igen.

Hovedbillede: AviatorHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Bare fordi at man har stor gæld, er ens økonomi ikke nødvendigvis usund, så det kan meget vel være at de havde en sund økonomi i foråret, men at det er ændret som følge af Covid-19. Vi har jo set masser af fly selskaber, som ellers normalt betragtes som sunde, være på randen af konkurs idag.

    Eftersom *A selskaberne står for mere end 75% af alle flyvninger ind og ud af CPH, vil de naturligvis være stort repræsenteret blandt Aviator’s kunder i CPH. De og SGH står trods alt tilsammen for over 75% af alt ground handling i CPH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *