Udvidet åbningstid KLM Schengen lounge

KLM Crown Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Godt ​​nyt for dem, som rejser på en KLM- eller SkyTeam-flyvning gennem Amsterdam. KLM Schengen Crown Lounge 25 i Schiphol Lufthavn udvider åbningstiden.

KLM åbnede begge lounger i lufthavnen ved Amsterdam allerede tilbage i juli måned. Loungen i Schengen-området lukkede indtil nu allerede kl. 12:00. Dette udvides nu til kl. 18:00.

KLM Crown Lounge 52

Tidligere blev passagerer med loungeadgang sendt til den fornyelig renoverede non-Schengen lounge 52 efter kl. 12. Det betyder, at du skal igennem paskontrol to gange. Bagagen skal kun tjekkes ved stikprøve, og er derfor ikke nødvendig for de fleste passagerer. Selvom det stadig ikke er rigtig travlt på Schiphol, tager det alligevel ekstra tid med den ekstra gåtur igennem storlufthavnen. Har du en aftenflyvning, og er Schengen-loungen lukket? Så kan du stadig besøge KLM Crown Loungen i non-Schengen området, som er åben indtil kl. 21:00.

Mens alle barer og restauranter i Holland nu er lukkede pga. stigende smittetal, er der en undtagelse for catering efter sikkerhedskontrollen på lufthavnen. Der vil derfor stadig være snacks og drinks tilgængelige i loungerne.

Også andre lounger, såsom Aspire og British Airways, er åbent på lufthavnen i Amsterdam.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *