Stort flyselskab med kæmpe flyordre

Airbus A321neo - United Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines har i dag offentliggjort at de investerer i 270 nye fly fra både Airbus og Boeing. Den samlede listepris af de to flyordrer løber op i 35 milliarder US dollars.

I slutningen af en af flyhistoriens største kriser, ser vi at United Airlines laver en kæmpe ordrer på nye fly. 270 fly i alt fordelt på 200 Boeing 737 MAX fly og 70 Airbus A321neo fly.

Hvorfor gør United Airlines dette, når de helt sikkert har været presset økonomisk igennem det seneste år med en verdensomspændende corona pandemi.

Ifølge United Airlines er det helt logisk. Der er driftomkostninger skal nedbringes og de skal som flyselskab være mere miljøvenlige.

Dertil det centrale faktum at det har været et ganske godt tidspunkt at lave aftaler med de to store flyfabrikanter, da de også har været presset på deres omsætning – og nok mest Boeing der har haft store problemer med blandt andet deres Boeing 737 MAX serie.

Vores “United Next” vision er at revolutionere den oplevelse det er at flyve med United. Ved at tilføje og opgradere så mange fly og så hurtigt, så kan vi få vores nye interiør design ud i alle vores fly og med vores venlige service give vores passagerer den bedste oplevelse i luften.

Vi sikrer også en bedre økonomi med disse nye fly og det giver også nye job i industrien og viser hvilken rolle United spiller i den amerikanske økonomi.

Scott Kirby, CEO i United Airlines.

25.000 nye job i sigte

De nye fly skal også ses sammen med at United tror på en tilbagevenden til den størrelse de var i 2019 igen.

United planlægger at ansætte op til 25.000 jobs over de næste 5 år. Så når de i alt 68.000 ansatte i deres kundevendte stillinger. Det er folk som bliver ansat som piloter, kabinepersonale, mekaniker, gate personale og lignende.

Sidste år måtte United sige farvel til 22.000 ansatte, så det ser positivt ud med den forventede udvikling at mange – og flere – kan komme til at arbejde i industrien igen.

Foto: AirbusHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *