Stort krydstogtrederi kræver vaccination før du kan sejle med dem

Virgin Voyage - Scarlet Lady

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er Virgin Voyage som netop har taget skridtet og nu meldt ud at du skal være vaccineret for at sejl med dem.

Det interessante er at Virgin Voyage slet ikke har haft sit første krydstogt endnu. Deres første krydstogt skulle være sket i 2020, men corona pandemien har udskudt deres opstart.

Virgin Voyage har et modtaget et nyt skib og to yderligere følger:

Scarlet Lady er modtaget og Valiant Lady er planlagt klar til første krydstogt i 4. kvartal i år. Resilient Lady er planlagt til sommeren 2023.

Virgin Voyage beskriver deres fokus på sikkerheden og COVID-19 på følgende måde:

Vores mål er at sikre at vi kan gennemføre den sikreste rejseoplevelse for vores kunder. Det betyder at vores besætning og kunder skal være vaccineret.

Tom McAlpin, president og CEO of Virgin Voyages

Det startede med de mindre rederier

Et andet mindre rederi indførte samme krav i slutningen af januar 2020. Der skrev de følgende til deres kunder:

It is with this in mind that we have once more reviewed our health and safety procedures to ensure we are providing the safest possible cruise experience. We have taken the decision to introduce the requirement that all guests must be fully vaccinated against COVID‑19 at least 14 days before sailing with us. 

Besked til kunderne i rederiet SAGA

SAGA er et rederi der har mindre skibe og primært henvender sig til gæster over 50 år. Så det giver mening at sikre deres gæster, da netop 50+ år bliver betragtet som værende i en risikogruppe.

Efterfølgende har de middelstore amerikanske rederier Crystal Cruise, American Queen Steamboat Company og Victory Cruise Lines (begge er en del af Hornblower Group) lavet samme tiltag.

Flere rederier har sikkert samme tiltag klar i skuffen og nu hvor Virgin Voyage har meldt ud, så forventer vi at flere vil komme til inden for den næste tid. Så det bliver spændende hvad de andre store amerikanske rederier som Carnival, Holland America, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean kommer til at gøre på kort og lang sigt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *