Strawberry overtager ikoniske Admiral Hotel i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med en historie der rækker mere end 200 år tilbage i tiden, en beliggenhed i hjertet af København ved Nyhavn og med en fantastisk udsigt over Københavns havn, er Admiral Hotel et velkendt vartegn.

Nu står det klart, at Strawberry overtager driften af det historiske hotel, som dermed bliver en del af Strawberrygruppens portefølje af uafhængige hoteller.

Strawberry har tidligere sat sit præg på Københavns hotelmarked og driver i dag de succesfulde hoteller Villa Copenhagen, Comfort Vesterbro og flere store hoteller i Københavns Lufthavn. Beslutningen om at inkludere Admiral Hotel i porteføljen sker ikke blot som led i en ekspansionsrejse, men som en hyldest til den danske hotelbranches historie og dens betydning for Københavns kulturelle identitet.

Waterfront værelse på Admiral Hotel. Foto: Strawberry Group / PR

At vækste er en del af Strawberrys DNA, og vi har længe ønsket at udvide i København. Admiral Hotel har længe været på listen over hoteller, vi ønsker at drive, så dette er en stor milepæl for os.

Petter A. Stordalen, ejer af Strawberry.

Foruden Villa Copenhagen og Comfort Hotel Vesterbro driver Strawberry to store hoteller i Københavns Lufthavn, Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport. Begge hoteller er forbundet med det store konferenceanlæg The Hangar i Københavns Lufthavn. Kæden har i alt 230 hoteller i fem lande. Disse er fordelt over fire kæder og flere end 40 uafhængige hoteller, som Admiral Hotel nu bliver en del af. Admiral Hotel er ejet af Midstar Hotels AB.

Vi ser frem til at tilføje Admiral Hotel til vores portefølje, som består af en bred vifte af luksushoteller over hele Norden herunder spahoteller af højeste kvalitet, højfjeldshoteller og byhoteller blot for at nævne nogle få. Det har stor værdi at kunne tilbyde gæster og medlemmer endnu et ikonisk hotel i København.

Henrik Berghult, Chief Operating Officer for Nordic Hotels & Resorts, del af strawberrygruppen.

Fakta om Admiral Hotel

  • Admiral Hotel har til huse i det ikoniske pakhus fra 1787 på Toldbodgade med en betagende udsigt til Københavns havn – netop dér hvor byens puls møder havets ro.
  • Hotellet rummer 366 nyrenoverede værelser fra 2019, heriblandt seks suiter, 11 møde- og konferencelokaler med plads til op til 300 gæster samt en bistrobar, terrassecafé og den anmelderroste restaurant SALT.
  • I over 40 år har Admiral Hotel været det fortrukne valg for gæster fra hele verden, der søger moderne, kompromisløs gæstfrihed. Admiral Hotel er ikke bare et sted, du får lyst til at besøge, men et sted du får lyst til at blive.

Fakta om Midstar:

  • Admiral Hotel er ejet af Midstar Hotels AB
  • Midstar Hotels AB blev grundlagt i april 2015 af Midstar AB sammen med Alecta, Kåpan, PRI Pensionsgaranti og Riksbankens Jubileumsfond. Midstar Hotels AB ejer i dag 28 hoteller, 16 i Sverige, 8 i Norge og 4 i Danmark, med i alt 4.683 værelser.

Foto: Strawberry Group / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *