Summerlukket SAS Gold lounge i Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS sommerlukker sin SAS Gold lounge i Stockholm under midsommer.

SAS har via deres partnerkanaler meldt ud at SAS Gold loungen i Stockholm Arlanda lufthavnen holder sommerlukket under den svenske midsommer. Der er derfor lukket fredag den 22. juni og lørdag den 23. juni 2018.

Midsommer (svensk: midsommar) er Sveriges største og mest traditionsrige højtid. Den fejres i år fredag den 22. juni rundt om i hele Sverige. Dagen efter midsommeraften, dvs. lørdagen, kaldes midsommerdagen, og det er helligdag. Det er derfor SAS har valgt disse to dage, da der ikke er mange forretningsrejsende, som er ude at flyve på disse to dage.

Hvad skal der laves?

Det er ikke nogen større ændring, som SAS sætter gang i. Det er almindeligt vedligehold og småting som laves.

Der skal også laves en større gang rengøring af loungen i perioden.

SAS beskriver det selv, som at en frisk lounge åbner igen søndag den 24. juni 2018.

Brug SAS Business loungen i stedet

SAS holder åben i deres SAS Business lounge og den kan du så benytte. Det er ikke det store problem, da der grundet midsommer ikke forventes så mange gæster i loungen. Så der forventes ikke at denne lounge bliver overfyldt begge dage.

Vi kan dog godt frygte at der i perioder kan være ganske godt besøgt når der kun er denne lounge åben, så vær opmærksom på dette.

 

Kommentarer

  1. Frank siger

    Forhåbentlig bruger de tiden på at fixe alle de småting som ikke nåede at blive helt færdig inden de åbnede loungen efter renoveringen for et par år siden, samt at få fyldt op med glas og service. Det sker stortset dagligt mellem kl. 17-19 at der mangler både glas og service i Gold loungen i ARN.
    En grundig rengøring er også på tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *