SUN-AIR genstarter sin næste rute fra Billund

SUN-air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det danske flyselskab SUN-AIR, som er British Airways franchisepartner, genåbner sin næste rute mandag den 31. oktober 2022, hvor rutenummer BA8245 igen flyver direkte fra Billund til Manchester kl. 07.45 efter mere end to års pause.

Ruten indledes med fem ugentlige returafgange med morgenafgange på mandage og aftenafgange på de resterende hverdage og beflyves med selskabets komfortable Dornier 328 Jet.

Som resultat af Covid-19 suspenderede SUN-AIR sine ruteflyvninger tilbage i marts 2020, og den 5. september 2022 genåbnede SUN-AIR sin første rute fra Billund til London City. Således bliver datoen den 31. oktober endnu en vigtig milepæl i SUN-AIRs rutegenstart.

Det er fantastisk, at vi nu kan genstarte vores næste rute fra Billund og tilbyde vores passagerer en direkte forbindelse til Manchester med vores velkendte full service produkt i samarbejde med British Airways. Vi håber, at vi får samme opbakning til ruten som før Covid-19, og at vi således på sigt kan indsætte yderligere frekvenser.

Niels Sundberg, CEO i SUN-AIR.

Vores kunder har taget rigtig godt imod os på ruten fra Billund til London City, og det er glædeligt, at vi nu også kan genstarte ruten til Manchester, som der har været rigtig mange henvendelser på. Det bliver en stor fornøjelse at byde vores gæster velkommen ombord til Manchester igen.

Jette Nørskov, Commercial Director i SUN-AIR.

For information om SUN-AIRs tidstabel og billetreservation henvises til et rejsebureau eller ba.com.

Fartplanen kan også ses her.

Foto: SUN-AIRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *