Apollo lancerer største flyprogram til Fuerteventura

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Salget af træningsrejser er steget med intet mindre end 40 pct. sammenlignet med før pandemien. Nu udvider Apollo investeringen i Furteventura for at imødekomme den enorme efterspørgsel. Samtidigt lancerer rejsearrangøren sit hidtil største flyprogram til øen med hele fem ugentlige flyvninger fra København, Billund og Aalborg.

Der er ikke kun kommet gang i danskernes rejselyst igen. Der er også for alvor kommet rigtigt godt gang i lysten til at rejse væk for at spille golf, cykle, lave yoga og på anden måde være aktiv. Salget af Apollos træningsrejser er således samlet set steget med hele 40 procent i forhold til 2019. Og interessen for træningsture har bl.a. været med til at sætte Fuerteventura på landkortet.

Siden lanceringen af Apollos første sportshotel Playitas Resort på Fuerteventura i 2009 har Apollo været Nordens førende arrangør af træningsrejser. I dag tilbyder Apollo over 300 sportsbegivenheder og træningsuger om året fordelt på ni rene sportshoteller. Seks af hotellerne går under Playitas-paraplyen – og alene i løbet af 2022 vil imponerende 100.000 gæster holde ferie og træne på et af disse.

Træningsrejser er den hurtigst voksende rejsetrend, og Apollo Sports er vores hurtigst voksende hotelkoncept. I sommer slog vi dørene op til to nye hoteller i Grækenland og lancerede 12 nye padelbaner, og vi vil fortsætte med at udvikle os med flere kvalitetssikrede hoteller, events og rejser med kendte uddannelsesprofiler og professionelle instruktører.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Store satsninger på Fuerteventura

Med den øgede interesse for træningsrejser har interessen for Fuerteventura som rejsemål også kun været stigende. Øens spektakulære natur, majestætiske strande og behagelige temperaturer har gjort den til et mekka for aktive rejsende. Derudover huser Fuerteventura både Apollo Sports flagskibet Playitas Resort og søsterhotellet La Pared – Powered by Playitas. Til sammen står de to resorts for hele 50 pct. af Apollos samlede kapacitet på øen.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel igangsætter Apollo nu en større investering på øen med hele ti ugentlige direkte ruter fra Norden. Fem af disse vil gå direkte fra Danmark og fra hhv. København, Billund og Aalborg.

At vi denne vinter vil tilbyde fem ugentlige afgange til Fuerteventura fra tre danske byer, er simpelthen historisk. Det er vores største Fuerteventura-satsning nogensinde, og det siger noget om, hvor enormt populære træningsture er blevet blandt danskerne, og hvor eftertragtede vores Apollo Sports-produkter er.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Apollos afgange fra Danmark til Fuerteventura i den kommende rejsesæson:

København:
Mandage fra 17/10 – 10/04
Fredage fra 14/10 – 14/04

Billund:
Mandage fra 31/10 – 10/04
Fredage fra 14/10 – 07/04

Aalborg:
Mandage fra 17/10 – 03/04Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *