SUN-AIR øger kapaciteten imellem Aalborg og Oslo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SUN-AIR har igennem længere tid tilbudt direkte ruter imellem Aalborg og Oslo, nu har de øget kapaciteten ved at udskifte flyet på ruten.

Det danske selskab, som opererer på en franchise med British Airways, lever generelt af at flyve atypiske ruter, med små grupper af passagerer. En af de ruter er ruten imellem Aalborg og Oslo, som dog har vist sig at have brug for flere sæder for at opfylde efterspørgslen.

Dette imødekom SUN-AIR d. 5. september ved at indsætte et jetfly af typen Donier 328 Jet på ruten, i stedet for propelflyet af typen Jetstream 31/32, som ellers har drevet ruten siden dens åbning. Dermed opnår selskabet en forøgelse med 14 sæder pr. flyvning, eftersom det hidtil brugte fly har 18 sæder, imens det nyindsatte fly rummer 32 passagerer.

SUN-AIRs hidtil brugte propelfly. Se det nyindsatte jetfly på billedet øverst i artiklen.
SUN-AIRs hidtil brugte propelfly. Se det nyindsatte jetfly på billedet øverst i artiklen.

Udover at rumme flere passagerer, flyver jetflyet over 200 km/t hurtigere end det propelfly som de har brugt hidtil. Jetflyet er også mere støjsvagt – og passagerer vil dermed opleve flyvningen mere behagelig.

Flyvningene opereres som en franchise partner af British Airways og derfor tilbyder de en tilsvarende inflight-service: Gratis mad, snacks og drikkevarer, gratis aviser og super god service.
Rutenettet er først og fremmest tilpasset forretningssegmentets ønske om direkte flyvninger til storbyer i ind- og udland. Deres base er Jylland og fra Billund, Aalborg og Aarhus flyver selskabet en række regionale ruter i Skandinavien, Tyskland og Storbritanien.

Flyet er foreløbigt sat til at flyve de næste 6 uger, og vi håber på vegne af de nordjyske rejsende, at flyet forbliver på ruten permanent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *