SWISS tilbyder flere afgange med rene fragtfly og ombygger tre B777

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SWISS har nu også afgange på en række ruter, hvor man udelukkende flyver med fragt. Det er primært medicin og medicinsk udstyr.

SWISS har gennem sin fragtafdeling WorldCargo gennemført over 80 rene godstransporter fra slutningen af marts til slutningen af april. Man har flyttet over 1.300 ton mellem Asien og Schweiz. Størstedelen af disse var medicin og medicinsk udstyr til det schweiziske sundhedssystem.

Opbygning af et netværk af rene fragtflyvninger

SWISS planlægger at gennemføre mere end 100 yderligere fragtflyvninger på for forskellige private og offentlige virksomheder og institutioner inden udgangen af maj. Luftfartsselskabet åbner også et nyt netværk udelukkende med fragtflyvninger. Selskabet vil flyve regelmæssigt mellem Zürich og Shanghai (op til 3 gange om dagen), Beijing (op til 2 gange om dagen), Chicago og Tokyo (to gange om ugen) samt Bangkok og Singapore (en gang om ugen). SWISS forventer at udvide dette rutenetværk med yderligere destinationer i de næste par uger.

Ombygning af tre Boeing 777-300ER

SWISS vil også ombygge tre af sine 12 Boeing 777-300ER. Planen er at fjerne sæder i økonomiklasse for at gøre plads for at imødekomme den stigende efterspørgsel for flyvninger med fragt. Mere end 800 fly sæder vil blive fjernet fra selskabet fly. Denne ombygning vil hjælpe med til at sikre leverancerne af medicinsk udstyr til Schweiz

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © SWISSHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *