Safari fra sofaen i stuen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tag på safari i to af Sydafrika bedste reservater. Det hele sendes i realtid – og du kan stille spørgsmål til turens guider.

Oplev verden fra sofaen eller lænestolen i stuen: “Armchair Travel”, som englænderne kalder det. Dette er nu også muligt for alle fans af safari på det afrikanske kontinent. Rejsearrangøren “andBeyond” har taget initiativet til “WILDwatch“. Dyreelskere kan 2 gange om dagen se en 3 timers “life safari” på Facebook, YouTube og Instagram.

I tider med rejsebegrænsninger kan du nu følge savannens store og små eventyr fra din egen stuen. Rejsearrangøren “andBeyond” organiserer disse safarier sammen med TV-selskabet “WildEarth”. Bilen med kameraerne kører gennem områderne, så du føler, at du selv sidder i en Land Rover og er med på et rigtigt “Game-Drive”, som denne type safari også kaldes.

Du ser i realtid, hvad der ske i to berømte sydafrikanske reservater: Om morgenen tager guiderne fra andBeyond seerne med på en tur i “Ngala Private Game Reserve”, der er en del af Kruger National Park. Om eftermiddagen kører guiderne fra WildEarth gennem “Djuma Private Game Reserve”, der er en del af “Sabi Sand Game Reserve”. Seerne får det bedste af en safari: Instruktøren vælger, hvad du skal se fra de 3 – 4 kameraer i bilen, så du hele tiden kan se de mest interessante billeder fra turen. Du kan løbende være i kontakt med guiderne, der vil besvare dine spørgsmål. Det vil føles, som du selv sidder i safari-jeepen.

De første 45 minutter af hver eftermiddagstur er dedikeret til unge vildmarksfans. Derefter kan forældre og bedsteforældre deltage i turen og se, hvad der sker på savannen. Du kan høre løverne brøle, se elefanter og betragte girafferne. Alt sammen i realtid. Det er fascinerende.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: (c) andbeyondHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *