Tæt på en million passagerer fløj med Norwegian i marts

Norwegian Boeing 737

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for marts viser en positiv udvikling med vækst i antallet af passagerer og en belægningsgrad på mere end 80 procent.

Den senere tid har selskabet genåbnet flere baser og direkte ruter i Europa og fortsætter med at øge kapaciteten frem mod sommer.

Norwegian havde 940.149 passagerer i marts mod 71.399 i marts 2021. Belægningsgraden var på 80,3 procent. Kapaciteten (ASK) var 1485 millioner sædekilometer, mens den faktisk passagertrafik (RPK) var på 1193 millioner sædekilometer.

I marts havde Norwegian i gennemsnit 48 fly i drift, og 99,4 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 90,1 procent. 

Vi er særligt glade for belægningsgraden holder sig over 80 procent, selvom vi har indsat væsentlig mere kapacitet i marts. Bookingtallene viser en virkelig god udvikling i løbet af perioden, og vi er glade for at se, at den opadgående tendens i markedet fortsætter. I påsken er der høj aktivitet og mange fulde fly. Henimod sommeren genåbner og introducerer vi nye rejsemål, og vores kunder kan vælge mellem næsten 280 ruter i Europa.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I sommerprogrammet er der planlagt næsten 280 ruter til populære destinationer i Europa, og Norwegian vil have omkring 70 fly i drift.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *