Tag 12 gæster med til Tour de France i København fra Aarhus i eget vandfly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

NORDIC Seaplanes har i dag sendt et unikt tilbud ud i forbindelse med årets Tour de France og første etape, som er en enkeltstart rundt i det centrale København. Du kan leje hele vandflyet og tage 12 personer med helt tæt på.

Fredag den 1. juli starter Tour de France og i år er det med første etape i det centrale København. Lej hele vandflyet og tag 12 venner eller kollegaer med på en unik tur til Købehavn fra Aarhus og retur igen om aften.

Du spiser frokost på arbejdet om fredagen og så tager du og 12 venner og kollegaer ned til Aarhus Havn, hvor vandflyet er klar til jer. Klokken 13.00 flyver I mod København og lander ved Nordre Toldbod cirka 13.45. Så er I helt klar til at opleve alt ved første etape fra start til slut.

Book hele flyet fra Aarhus og retur

Inviter op til 12 kunder eller ansatte på en unik tur til København for at se enkeltstarten i Tour de France.

I letter kl. 13.00 fra Aarhus og lander i København klokken 13.45, tidsnok til, at man kan opleve turen helt tæt på, og bare rolig vi flyver først retur klokken 21.30, så I er sikre på at få det hele med. Tidspunket kan ifølge NORDIC Seaplanes godt tilpasses lidt.

Prisen for dette er 45.000,- kroner, men så får du også den nemmeste og fedeste måde at komme til at opleve 1. etape af årets Tour de France på. I lander stort set direkte på den del af etapen, som passere Nordre Toldbod.

Nordic Seaplanes oplyser at hvis du vil booke denne unikke tur, så skal du kontakte dem direkte på følgende mail: [email protected]

Hvis nogen af vores læsere booker turen, så vil vi vildt gerne se nogle af billeder derfra 🙂Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *