Tag med på krydstogt til Alaskas utæmmede natur fra din egen sofa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu har alle de rejselystne mulighed for at opleve et spektakulært krydstogt helt tæt på. Norwegian Cruise Line har netop lanceret ’Adventure Alaska’; et nyt, todelt afsnit i rederiets dokumentarserie ’EMBARK with NCL’.

I den nye episode tages vi med på en eventyrlig rejse i Alaskas smukke, utæmmede natur – både på land og til vands.

Alaska står højt på mange globetrotters bucket-liste. Og nu kan USA’s største delstat – også kaldet ”The Last Frontier” – opleves hjemme fra stuen. Krydstogtsgiganten Norwegian Cruise Line har netop offentliggjort ’Adventure Alaska’ – den sjette episode i krydstogtsdokumentaren ’EMBARK with NCL’. Serien giver alle med rejsehunger mulighed at læne sig tilbage i sofaen og drømme sig ombord på unikke cruises til fjerne kyster og destinationer, der står højt på ønskelisten. Og denne gang går turen til Alaska. Afsnittet kan streames on-demand på www.ncl.com/embark.

På eventyr i Alaska

I ’Adventure Alaska’ følger seerne to medlemmer af NCL’s kysthold, Andrea og Jayne, på deres første tur til destinationen, hvor de på egen hånd skal opleve, det som NCL’s gæster kan forvente af et krydstogt til Alaska. Rejsen starter i den betagende Inside Passage, hvor fem af rederiets skibe tilbyder cruises af 5-til-16-dages varighed i løbet af sommeren 2022. Derefter går rejsen til det indre Alaska, der viser, hvordan krydstogtsoplevelserne kombinerer havrejser med eventyr ved kysten.

Foto: NCL/PR

Alaska er en bucket-list-destination for mange rejsende. En Alaska-rejse betyder eventyr, møder med vilde dyr og ærefrygtindgydende øjeblikke. Krydstogtet leverer uforglemmelige oplevelser til vores gæster samtidig med, at vi støtter og beriger lokalsamfundene, der er afhængige af vores tilstedeværelse hver sommer. Det er et højt værdsat partnerskab, der bidrager til bæredygtig udvikling på tværs af regionen.

Harry Sommer, administrerende direktør for Norwegian Cruise Line.

Bjørne, byer og bæredygtig udvikling

I den nye dokumentar fra Alaska besøger Andrea og Jayne: Skagway, Anchorage og Denali samt havnebyerne Juneau, Icy Strait Point og Ketchikan, hvor Norwegian Cruise Line Holdings, Ltd. (NCLH), har investeret i lokalsamfundene

Seerne tages med downtown i Juneau og får indblik i den lokale kultur, kunst og kommer også med på tur sammen med en gruppe NCLH-ledere, der diskuterer mulige planer for fremtidige havne og andre typer af anlæg.

Ved Icy Strait Point, som har 93 km2 privat strand og en tempereret regnskov, udforskes de uendelige muligheder for at opleve Alaskas unikke dyreliv. Og Jayne og Andrea udforsker den nye Wilderness Landing – en mole bygget i et partnerskab mellem NCLH og Huna Totem Corporation. Et selskab, der ejes af cirka 1.400 beboere med tætte bånd til Hoonah og Glacier Bay-området. Hele området bliver en kørselsfrizone. På øen støder pigerne bl.a. på en hel familie af brune bjørne og prøver Zip Rider, verdens længste svævebane.

I Ketchikan besøges ‘The Mill at Ward Cove’. Et samarbejdsprojekt mellem NCLH og Ward Cove Dock Group, LLC, der for nylig blev anerkendt af Alaska Department of Environmental Conservation for dets bæredygtighedsinitiativer. Det nye område åbner op for flere muligheder for besøgende, herunder lettere adgang til Tongass National Forest – USA’s største nationalskov.

En rejse til Alaska er ikke fuldendt uden en gletsjeroplevelse. Og med helikopter flyver Andrea og Jayne til toppen af Mendenhall-gletsjeren, hvor der venter en once-in-a-lifetime vandring på toppen af ​​den 13,6 km lange gletsjer. Pigerne fortsætter turen med Wilderness Express Railway, der tilbyder en fantastisk panoramaudsigt. I Alaskas indre besøges den seks millioner hektar store Denali National Park and Preserve, hvorefter Jayne og Andrea runder toppen af Mount Denali – den højeste bjergtop i Nordamerika, 6.190 meter over havets overflade.

Hele turen med NCL til Alaska kan følges on-demand på www.ncl.com/embark.

Krydstogtsmuligheder i Alaska

Norwegian Cruise Line tilbyder 5-til-16-dages krydstogter med flere forskellige havne og mange muligheder for at udforske Alaskas uberørte natur.

Rejsende kan vælge mellem mindre krydstogtsskibe som Norwegian Jewel, Sun og den helt nyistandsatte Norwegian Spirit, hvor oplevelsen ombord er mere intim. Man kan også vælge et af NCL’s nyeste skibe, Norwegian Encore og Bliss, der bringer naturen og udsigten helt ind via de store glaspartier og udendørs promenader. Alle krydstogter inkluderer mulighed for at opleve imponerende gletsjere som Hubbard Glacier, Endicott Arm og Dawes Glacier samt Glacier Bay National Park.

Foto: NCL/PR

Læs mere om rederiets 17 prisvindende cruises og find det komplette krydstogtprogram på www.ncl.com.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *