Test af Bose QC15

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bose QC15 .. For mange en del af hverdagen, og for nogle kan det stadig være et ukendt navn, men måske et almindeligt syn? Faktum er, at QC Serien fra Bose er den mest populære, når det kommer til støjreducerende hovedtelefoner og et meget almindeligt syn om bord på flyet, samt morgen tog til København. Hvis du ikke har lagt mærke til, hvor mange mennesker bruger disse, er vi sikre på at du vil bemærke det, når du har læst denne artikel!

I forbindelse med lanceringen af af den nyeste model af QC serien – Bose QC25 som du kan læse om her – er hermed en test af den nuværende favorit blandt rejsende, som hedder Bose QC15. Når vi får muligheden for det vil vi her på Bonusfeber lave en teste af den nye model for at kunne sikre en sammenligning.

For dem der ikke kender mærket, vil vi hurtigt nævne, at Bose (en af ​​verdens mest anerkendte producenter af højttalere/audio-systemer) i nogle år har kunnet tilbyde produkter i deres QC serie. QC er en forkortelse for “Quiet Comfort” og anvendes til deres produkter, som har aktiv reduktion af baggrundsstøj, så du kan nyde lyden mest uforstyrret. QC-serien er blevet en favorit blandt mange, der rejser meget, da funktionen virker meget godt imod herunder motorstøj på fly / tog osv .. Tidligere har vi skrevet en test af deres nyeste tilføjelse til serien; QC20i, som er et par støjreducerende “earplugs”. QC15 er mere klassisk indrettede hovedtelefoner og langt fra et nyt produkt på markedet.

Batteri
For aktiv støjreduktion, skal hovedtelefonen have strøm. QC15 bruger et AAA batteri som strømkilde. Batteriet giver lang levetid, omtrent 35 timers aktiv brug. Skulle du løbe tør for strøm har du dog et problem, da hovedtelefonerne fungerer ikke uden. Husk altid at have et ekstra batteri med dig i opbevaringspose hver gang! Har du ikke det, vil du risikere at skulle se resten af ​​filmen på flyet, med flyselskabets egne høretelefoner, der ofte er af en meget dårlig kvalitet.

Bf - qc15

Størrelse
Bose QC15 er i en temmelig solid størrelse og optager derfor lidt plads i din taske. Den leveres med en opbevarings taske af god kvalitet og beskytter derfor hovedtelefonerne godt. Du kan folde hovedtelefonerne ind hvilket betyder, at de optager en lidt mindre plads. Sjældent er det dog et problem at få dem i rygsækken, medmindre du allerede kæmper med pladsen i din håndbagage. Hvis pladsen er et problem, anbefaler vi, at du tager et kig på den førnævnte QC20(i).

Lyd og støj kontrol
En af de vigtigste funktioner ved dette produkt er netop aktiv støjreduktion og lyden der opleves under brug. Jeg har testet QC15 over et par år, både i offentlige transportmidler (bus og tog) samt på talrige flyvninger. Jeg har allerede fra starten været imponeret over, hvor godt de virker. Lyden er rigtig god, og her har jeg simpelthen ikke noget at mugge over! Jeg savner dog lidt mere punch i bassen og endnu højere maks på volumen, men lyden er funklende klar. Støjreduktion virker vidunderligt til at blokere alt fra børns skrig til jetmotorer. Hvis du ikke tidligere har prøvet produkter fra QC-serien eller andre konkurrerende produkter med samme funktion, tør vi sige, at du vil opleve en ny verden, når du har prøvet det!

Bf - qc15

I kassen med QC15 leveres en adapter til at lave et 3.5mm stik til to (så du kan bruge det til mange af nutidens underholdnings systemer f.eks. I fly). Ekstremt praktisk, hvis du ønsker at bruge hovedtelefoner, når du ser film ombord (og det vil du nok) ..

Selvom QC15 har været tilgængelige i mange år allerede, er de stadig uhyre populære. De har i de seneste år været fremme mange specielle udgaver med forskellige farvesammensætninger udover standard-udgave, der er grå og sort. De har også lavet nogle forbedringer på fjernbetjeningen er på ledningen, hvilket fungerer godt til at justere lydstyrken samt at pause / starte musikken. Prismæssigt er QC15 relativt dyre, med en standard udsalgspris på cirka 1900 – Det er dog ind imellem vi har set dem på tilbud til ca 1500/1700

Konklution:

9av10

Quickfacts:
Produktnavn: Bose QC15
Pris: Ca. 1900,-
Hjemmeside: www.bose.com

Plus: rigtig god støjreduktion og lyd
Minus: lidt pladskrævende, skal bruge batterier, savner lidt tryk i bassen

Kilde: Bonusfeber.no @ JørgenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *