Test: Emirates App til iPad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har på Bonusfeber.dk testet Emirates App til iPad som giver et hurtigt overblik over dine rejser. Fra appén kan du søge og booke rejser, checke ind, downloade boardingkort, styre din Emirates Skywards konto, søge inspiration til din næste rejse med guide til oplevelser i destinations landet samt live fly tracking.

Appén er kort sagt spækket med features, så tillad os at tage dig igennem nogle af de features der er specielt interessante for dig.

  1. Søg, book og overblik over din rejse
  2. Fly tracking
  3. Udforsk
  4. Mit Emirates

1. Søg, book og overblik over din rejse

 

2. Fly tracking

Live trackingen tillader dig, at se præcist hvor Emirates fly er under hele turen. Selve kortet tillader at zoome rigtig langt ind på flyene og dermed kan du næsten se hver kilometer der tilbagelægges, det ligner at der er en opdaterings hastighed på hvert 30 sekund.

Trackingen fungerer rigtig godt og nem at manøvre rundt i. Det er specielt interessant, at man kan gå ind og få information om flyet og dens kapacitet og services ombord samt i hvilken højde den befinder sig i, skulle jeg dog sige at jeg savnede en ting, så var det hastigheden på flyet.

2014-05-08 22.50.08

2014-05-21 21.38.21 2014-05-21 21.38.26

Tilfældigvis har jeg valgt et A380 fly, men der findes faktisk et specifikt modul i appén som viser Emirates A380 ruter i verdenen.

3. Udforsk

Under kategorien “Explore” finder man tre valg muligheder:

  1. On the ground
  2. In the air
  3. New destinations

Hver kategori hjælper dig videre i Emirates univers og giver dig forskellige oversigte på hvilke services Emirates tilbyder før, under og efter din rejse.

På jorden illustreres der alle de services som udbydes i Emirates, heriblandt både business- og first class lounges. Det er ikke muligt, at bestille disse services igennem appén, som det er nu, men der vises på kortet med Emirates destinationer hvilke der tilbyder netop den service du er interesseret i.

Emirates business lounge service
Emirates business lounge service

Under kategorien i luften er der mulighed for, at læse nærmere om de services Emirates udbyder i forbindelse med din rejse. Nedenfor er der illustreret en

Airbus A380 onboard lounge
Airbus A380 onboard lounge

 

Konklusion

Emirates har ikke integreret  alle ruter i deres applikation, da man kun kan søge fra CPH til Dubai (DXB). Over tid som Emirates udbygger dette vil det gøre applikationen meget mere interessant for Emirates rejsende.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God brugervenlighed og over tid (når alle ruter er integreret) så kan det blive en ganske fin app.

Cons

Ikke alle ruter er inkluderet. Det er f.eks. ikke muligt at søge fra København i app'en.

Brugervenlighed

Hurtighed

Generel Vurdering

Konklusion

Emirates nye iPad app er ganske interessant og tilbyder nogle gode muligheder - både når du er på jorden, i luften eller vil vide mere om flyselskabet. Der er stadig nogle enkelte mangler, men potentialet for en god app er grundlagt.

3.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *