Test: Hyatt Place New York/Midtown-South

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I februar, tog jeg en tur til New York, udelukkende for at være på den første flyvning med Erik Viking og dens nye kabine. Da New York er en by jeg godt kan lide, så er det distriktet Midtown jeg trives bedst i. Det passede fint, at teste et par hoteller, mens jeg alligevel var i byen. Første nat blev brugt på Hyatt Place i Midtown.

Ankomsten

Jeg ankom til hotellet, med shuttle-bussen fra Newark lufthavn klokken halv syv om aftenen. Immigrationskøen efter ankomsten fra København tog to og en halv evighed, og der var trafikprop gennem Lincoln Tunnel, som så gjorde, at jeg ankom både sent og udmattedet. Jeg så frem til at kunne springe direkte i seng, uden at tænke over at skulle skrue tiden tilbage til lokal tid, de to dage, jeg skulle være i New York.

Check-in processen gik glat, og jeg blev tildelt et værelse på 24´ende etage.

Værelset

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Indgangen var, som altid, når døren til hotelværelset går indad, lidt trængt. Der var et skab til højre og badeværelset var til venstre. Der var også et stort skrivebord med kaffemaskine, telefon, lampe og et par stikkontakter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Badeværelset var dog ikke trængt, og der var god plads til én person. Ulempen her var at bruser hovedet var fastsat, så det var lidt svært at få justeret vandtemperaturen uden at starte ud med at få et koldt brusebad, bogstaveligt talt.

Det var ikke gulvvarme, så vidt jeg kunne finde ud af. Fliserne var således helt kolde. Et par håndklæder på gulvet gjorde dog underværker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sengen var king-size og havde fire puder pænt placeret ved hovedgærdet. Overfor stod der en kommode med TV og store vinduer, der gik fra gulvet og op til loftet. I kommoden var der også et køleskab.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Og udsigten var intet mindre, end ganske all-right!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Der var også en sofa i værelset, sådan så den ud:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Værelset var rimeligt rummeligt, og for et kort ophold, var det udemærket. Wifi havde en respektabel hastighed og jeg fik skrevet og uploadet SAS testen uden væsentlige problemer, bortset fra egen prokastinering klokken 03 om morgenen lokal tid.

Da jeg har Hyatt Gold Passport Diamond, var morgenmaden også inkluderet. Dog fik jeg ikke testet den, da jeg havde et morgenmadsmøde på Michaels.

 

Beliggenhed

Hotellet adresse er 52 W 36th Street, og er i gåafstand fra både Penn Station, Grand Central Terminal, Herald Square (Macy) og Times Square. Det er således et lækkert hotel, hvis du ønsker at være turist i det centrale New York et par dage.

 

Konklusion

Ville jeg rejse tilbage til Hyatt Place New York / Midtown South? Måske. Der var ikke noget på hotellet, som ville betyde, at jeg ikke ville bo der igen. Men der er mange andre gode Hoteller i dette område, så konkurrencen er hård. Hyatt har også et andet hotel på 31. Street og Broadway. Dette har jeg også opholdt mig på, og vil vende tilbage med en separat test af dette.

Oprindeligt fra Bonusfeber.no (forfatter: Cecilie)

Overblik

Udgivelsesdato

15/03/2015

Pros

God placering, fine værelser, og venlig betjening.

Cons

Ingen varme på værelserne.

Komfort/Værelse

Faciliteter

Service

Generel Vurdering

Konklusion

Contralt og godt hotel, som egner sig til et kort ophold i midtbyen.

3.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *