Test: Radisson Blu Hotel Manchester Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dette nye og moderne hotel har en indendørs gangbro til og fra alle terminaler i Manchester lufthavn.

Hotellet har store og rummelige værelser og er derfor lidt anderledes end gennemsnitlige hoteller. Entreen på værelset er rummelig, og indeholder både sikkerhedsboks og strygejern/strygebræt. Det er også muligt at lave kaffe, te og lignende – ligesom der er et mini køleskab på værelset.

Det tager ca. 5 minutters gang fra ankomstdelen i Terminal 1 og over til hotellet der er beliggende imellem Terminal 1 og Terminal 2 og er forbundet dertil med en gangbro. SAS benytter terminal 1 i denne lufthavn og har mange afgange til Skandinavien derfra.

Stort og rummeligt værelse
Stort og rummeligt værelse

Værelset er meget ryddeligt og ting som fjernbetjening, menuer og lignende er placeret så det falder en naturligt i øjet. Det er også muligt at slappe af i en behagelig stol med et kaffebord ved siden af. Bemærk også at der er to telefoner, én på skrivebordet og én på natbordet. Dette er på ingen måde normalt på denne type dobbeltværelse.

Dobbeltseng med to puder til hver side.
Dobbeltseng med to puder til hver side.

Da jeg ankom til hotellet blev jeg mødt af et venligt og serviceminded personale, som hurtigt fik mig igennem check-in. Jeg fik også at vide at jeg bare kunne ringe hvis det var noget jeg manglede. Lufthavnshoteller er noget helt for sig selv, og dette hotel er ingen undtagelse. En overnatningsmaskine, hvor besøgende ankommer sent om aftenen og forlader hotellet igen tidligt den næste morgen. Dette bærer designet af hotellet præg af. Der er to forskellige typer restauranter i umiddelbar nærhed af receptionen. En der er lidt finere, og tilbyder 3-retters menuer, og en der lidt mere afslappet og tilbyder pizzaer, burgerer og lignende. Ingen af dem kræver bordreservation på forhånd.

Skrivebord med skandinavisk stikkontakt, tilslutning til TV (HDMI/DVI) og en ældre telefon.
Skrivebord med skandinavisk stikkontakt, tilslutning til TV (HDMI/DVI) og en ældre telefon.

Badeværelset var normal størrelse. Der var ingen hårtørrer på værelset, men stikkontakten var placeret godt i forhold til at bruge sin egen. Sminkespejl samt diverse sæber og moisturizers var der også ved bordet. Jeg havde problemer med at tømme badekaret, efter jeg havde været i. Det var ikke muligt at åbne afløbet, så vandet måtte forblive i badet. Dette trak selvfølgelig helhedsoplevelsen ned.

Badeværelset
Badeværelset

Oprindeligt skrevet af Erlend Vikene fra InsideFlyer.no

Overblik

Pros

-Rent og rydeligt
-To puder til hver person
-Let tilgængelig tilkobling til TV (HDMI/DVI)
-Nordisk stikkontakt
-Nyt og moderne med fine fællesområder
-Gratis internet med god hastighed

Cons

-Hård seng
-Morgenmad ikke inkluderet
-Problem med at tømme badekar for vand

Komfort

Faciliteter

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Er du på farten og har brug for en overnatning i denne lufthavn, er dette hotel et ganske godt alternativ. Den store fordel ved dette hotel er naturligvis gangbroen fra treminalene. God service og moderne indretning tæller også op, men sengen på værelset var desværre hård.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *