Sælger Rasmus Højlund flybilletter?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kan en dansk fodboldspiller få flybookingerne til at stige? Ja, hvis man spørger Norwegian. For siden ankomsten af landsholdsspiller Rasmus Højlund til Manchester, er danskernes søgninger hertil steget markant.

For godt tre måneder siden annoncerede Manchester United købet af landsholdsangriberen Rasmus Højlund. Og danskerne kigger med interesse på at komme over at opleve målmaskinen samt landsholdskollegaen Christian Eriksen på legendariske Old Trafford. Det fortæller Norwegian, der har kigget på efterspørgslen på flybilletter til Manchester.

Vi har kunnet mærke meget stor efterspørgsel på billetter til Manchester. Faktisk er salget steget med hele 45 procent på ruten, efter at Rasmus Højlund blev annonceret som ny United-spiller. Det er meget markant og vidner om hans store popularitet.

Johan Bisgaard Larsen, Vice President of Sales and Distribution hos Norwegian.

Det er særligt omkring Manchester Uniteds hjemmekampe, at Norwegian kan se en stigning i søgninger og salg.

Vi har kunne se en trend i stigende interesse for flybilletter, når Manchester United spiller på hjemmebane. Så man kan roligt tale om en Højlund-effekt på ruten i de weekender. Størst interesse har vi set i forbindelse med Champions League-kampen mod FCK senere i oktober, hvor der allerede er udsolgt. Vi ønsker rigtig god tur til de rejsende, som virkelig får fuld valuta på dansker-kontoen i Manchester.

Johan Bisgaard Larsen, Vice President of Sales and Distribution hos Norwegian.

Norwegian flyver direkte mellem København og Manchester tre gange ugentligt – fredag, søndag og mandag.

Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8JP (LN-DYX) i Billund Airport (BLL) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *