Test: En tur fra London til Washington med British Airways i World Traveler Plus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turen i dag var en tur til Washington via London Heathrow med British Airways. Det var en del af en længere tur, som udover Washington, skulle tage mig til New York og Amsterdam.

Turen til Washington var i World Traveler Plus, der er det premium økonomi produkt, som British Airways bruger på deres langruter. World Traveler Plus er i min mening et rigtigt godt produkt. Det giver alt det basale, som gør at en langrute tur bliver meget mere behageligt og gør at man komme frem til ens destination frisk og udhvilet.

British Airways - World Traveler Plus Logo

Jeg havde et par timers ventetid i London Heathrow, efter jeg var ankommet fra København med første British Airways fly ud af København. Som indehaver af et Guldkort ved Brirways og deres Executive Club medlemsprogram, kunne jeg benytte deres Galleries First Lounges og deres Elemis Spa. En god gang Full English Breakfast, lidt champagne og så 15 minutters massage. Dette er hver gang en god start på en langrutetur, og den primære grund til at jeg sætter stor værdi i mit Guldkort.

Jeg var i gaten 30 minutter før afgang og boarding var i fuld gang. På dette tidspunkt annoncerede de også final boarding. Så efter jeg kom ind på min plads og hurtigt fik at vide at vi var forsinket grundet et par passagerer. Dette var lidt ærgeligt at skulle skynde sig sådan, når nu vi alligevel skulle vente 45 minutter på at komme afsted (bagagen skulle fjernes fra flyet, da de aldrig dukkede op).

En lille flaske Cava som Pre-Dinner drink.
En lille flaske Cava som Pre-Dinner drink.

Da vi endelig kom afsted var det “business as usual”. Servicen startede hurtigt med drinks. Jeg fik et glas cava fra Juame Serran – en semi sec. Den var på den søde side og ville derfor ikke virke til maden.

Dagens menu på turen i World Traveler Plus til Washington.
Dagens menu på turen i World Traveler Plus til Washington.

Menuen i dag bestod af følgende:

Forret:
Couscous med hvide ris og citrus dressing

Hovedret:
Filet af Engelsk opdrættet okse med Béarnaise, Ristede kartofler, Bønner og Butternut Squash
Kylling med en sauce af krydret tomat og kokusmælk, grønne bønner og ris

Dessert:
Chokolade mousse af mørk chokolade og butterscotch sauce

Hovedserveringen med Bøf Béarnaise til hovedretten.
Hovedserveringen med Bøf Béarnaise til hovedretten.

Jeg valgte bøffen, og det viste sig at være en skuffelse. Den var gennemstegt og relativ tør, og var derfor ikke en succes. Dog var Béarnaise og andet tilbehør tilfredsstillende. Både forret og dessert var gode. Dog ville det være bedre, at det ikke var massefremstillet og serveret i færdigemballage. Det passer ikke rigtigt til en premium produkt. British Airways gør i min verden også den fejl severingen i at beholde plastik og staniolen på ved serveringen. Denne simple ting at fjerne dette ville gøre det hele mere appetitlig.

Det tog også for lang tid før personalet kom igen for at fjerne bakken. Det er igen en lille ting, men det er noget der gør oplevelsen mindre.

Resten af den godt 7 timers tur gik uden de store ting at bemærke og den sidste servering før landing var en Afternoon Tea med tilhørende sandwich. En tradition med British Airways, som altid holder og serveres i alle deres klasser.

En sidste kommentar er at der med et fly med en størrelse og antal passagere som en Airbus A380, så er det ikke en fordel at sidde på øverste etage, da man ikke kommer hurtigt ud. Der er en del fra underetagen i økonomi der kommer hurtigere ud. Dette giver ikke en premium følelse at skulle vente længere tid end højest nødvendig i den amerikanske immigration.

Det hele drejer sig i min verden om totaloplevelsen. I udgangspunktet er jeg ganske godt tilfreds med World Traveler Plus og vil blive ved med at bruge det, da det er et af de bedre produkter – især på et fly som Airbus A380, da jeg har et lille opbevarings rum mellem sædet og vinduet. Men der er nogle bløde ting som ikke er helt i toppen og som med en lille indsats kunne gøre det hele bedre.

Vel ankommet til Washington midt på dagen tog jeg ind til centrum med det lokale offentlige transport. Det første stykke var med bus (metroen er ikke bygget helt ud til lufthavnen endnu), og man skifter til metroen efter små 10 minutters buskørsel. Så på under en time står jeg inde ved Det Hvide Hus og i dag var det solskin og klart vejr. Det bliver svært at få en bedre start på ens weekend.

This slideshow requires JavaScript.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

09/05/2015

Pros

- World Traveler Plus er et godt produkt på en Airbus A380, da man ved vinduet har ekstra afsætning
- Airbus A380 er i min verden det fly der giver mindst støj i kabinen, og det er en klar fordel
- Purseren kom rundt og hilste på alle Executive Club Guld gæster. Det var virkeligt positivt

Cons

- Servicen var lidt langsom på denne relativ korte flyvning
- Bøffen var gennemstegt og relativ tør
- Forsinkelsen på 45 min ud af London skulle havde betydet at vi kunne have lavet boarding senere uden problemer

Sæde

Forplejning

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg er blevet ret glad for det produkt British Airways har, da det ofte er nyere indretning og ret stabilt "hårdt" produkt. Det er som alle andre det "bløde" produkt der gør en stor forskel. På denne tur var det postive purseren der hilste på, og det negative den lidt langsomme service ved afrydningen, samt kvaliteten af hovedretten. Det er dog detaljer og overordnet leverede British Airways til gennemsnittet.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *