Test: Westin Edina Galleria

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Westin Edina Galleria er et af de nyeste Westin i familien og forbliver en af mine favoritter. Jeg boede der samme weekend som der var Memorial Day sammen med min familie.

Placering

Screen-Shot-2016-06-14-at-5.16.48-PM

Westin Edina Galleria befinder sig, ikke overraskende, i Edina, cirka 16 kilometer vest fra lufthavnen og 16 kilometer syd for Minneapolis. Det er især en belejlig placering hvis du har et ærinde i området eller er hvis du er på ferie, selvom en bil højst sandsyndligt er nødvendig. Hotellet er placeret ved siden af Southdale Center, et typisk indkøbscenter i forstaden, med forskellige restauranter (selvom ingen kan måle sig med The Original Pancake House, som også ligger et par minutters gang fra hotellet).

Ankomst og tjek ind

Lobby2-e1465939272710

Check ind var meget hurtigt. Vi har boet der tre gange før, og jeg husker ikke at der nogensinde har været kø ved receptionen. Det ser altid ud til at der er fire eller fem ansatte i området omkring receptionen og den store lobby, så det skulle ikke tage lang tid, selv når der er travlt. Der er også et par computere tilgængelig og der er en bar bagved. De genkender min status, tilbød mig min velkomstgave og sendte os på vores vej mod værelset.

Værelser

Screen-Shot-2016-06-14-at-5.15.10-PM

Plussiden til et hotel der A) ligger i en forstad og B) er nyt, er at bygherren har mulighed for at skræddersy hotellet til moderne komfort. Westin Edina Galleria er heller ikke nogen undtagelse. Værelserne starter ved  37 kvadratmeter og badeværelserne er meget større end de gamle hoteller. Der er store brusebade omsluttet af glas og at badekar i dem, hvilket gør badeværelset til et næsten behageligt sted at være. Sengene er typiske Westin senge (komfortable) og  den trådløse adgang var anstændig, selvom jeg var overrasket over at der ikke var flere stikkontakter, med en stikdåse med hele to stikkontakter.

Bathroom

Faciliteter

Screen-Shot-2016-06-14-at-5.12.01-PM

Et andet stærkt punkt for hotellet, da det dækker spektret for hvad man kan have brug for. Der er masser af plads for forretningsmøder, helt fra små rum til store mødelokaler og helt op til en balsal. For gæster er der en pool og et boblebad ved siden af træningsfaciliteterne. Motionsrummet er ikke så stort, men jeg så sjældent nogen bruge det. Hvis du ikke vil motionere på hotelværelset, deltager hotellet i “Westin Workout” program, så man kan låne New Balance træningsudstyr.

Selv uden et indkøbscenter på den anden side af vejen, ville man ikke blive sulten. Hvis man vil have noget hurtigt, kan man gå ned i lobby caféen, mens McCormick &Schmick’s også er på den første etage, i tilfælde af man vil have noget kvalitetsmad. Hvis Hvis man er på Club level, eller har adgang til loungen, er der stor morgenmad og eftermiddags hors d’oeuvres (pindemadder) tilgængeligt. Der er blandt andet sunde valgmuligheder som havregryn og frugt. Loungen er åben hele dagen i tilfælde af at man har brug for et eller andet at drikke (ikke alkoholiske drikke). Loungen havde altid travlt under spisetider, så det er en god ide at planlægge derefter hvis man vil benytte loungen.

Service

Den fremragnede service på Westin Edina Galleria har altid været et af mine favorit aspekter, selvom servicen dog viste gnidninger på denne tid af året. Alle på hotellet var ekstremt vendlige. Telefoner blev svaret hurtigt. De håndterede generelt de små ting rigtigt, som at sørge for at der var nok håndklæder ved poolen eller paraplyer ved hoveddøren når det regnede.

Men de fejlede stadig på et par områder, med to hændelser som kommer til hovedet. Det første er at glemme et wake-up call. Vi har lært ikke at stole på wake-up call uden selv at sørge for back-up, men hvis et hotel tilbyder det, skal de også kunne levere det. Receptionen lovede at undersøge det, men vi hørte aldrig noget. Det andet er at de ansatte burde være opmærksomme på andre gæster i området. Da jeg sad nedenunder ved computerne ved siden af receptionen, kunne jeg høre nogle ansatte brokke sig over en af gæsterne. Der er højst sandsyndligt et bedre sted at diskutere det, end foran andre gæster.

Valuta for pengene

Vi boede på hotellet under en weekend, og det kostede $219, hvilket svarer til cirka 1500 kroner. Selvom det måske ser lidt dyrt ud for et hotel i et forstadsområde, røbede et hurtigt blik på deres hjemmeside at der ikke er mange værelser der koster mindre en $200 (1300 kroner) i højsæsonen. Det lykkedes mig dog at finde et værelse til $160 (1000 kroner) i februar, men det er formentligt ikke den ideelle tid at være i Minnesota på. Jeg mener dog alligevel at det jeg fik for prisen var ret godt.

 

Original artikel fra Insideflyer.com af 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Et nyere hotel der byder på moderne behagelig komfort. Hotellets placering gør det til et godt sted at bo for feriegæster.

Cons

Nem adgang til motorvejen, men stadig ikke i midtbyen. Turen til Minneapolis under myldretiden kan være hård.

Placering

Værelser

Komfort

Service

Valuta for pengene

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg nød mit ophold på Westin Edina Galleria og vil også anbefale det til andre familier eller forretningsrejsende som skal bo i området.

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *