Thai Airways kommer med Signature Cocktails, deres egen kaffe og pre order af dit måltid

Thai Signature Cocktail - Smooth as Silk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Thai Airways starter året ud med at lancere nogle produktforbedringer ombord på deres Business Class. Det sker i løbet af året.

Det er ikke så tit at vi ser produktforbedringer i øjeblikket, men når de kommer er vi klar til at bringe dem, da det i øjeblikket er en tid, hvor vi mest sker nedskæringer og devalueringer.

Så det var positivt, da vi før jul var i Bangkok og mødes med Thai Airways på en større networking event for primært rejsebureauer og partnere. Vi var med på sidelinien og fik at se hvad det “nye” Thai Airways fokusere på i 2022 og frem. Et af områder var produktforbedringer ombord og især på Business Class sker der noget. Kittiphong Sansomboon der er direktør for kunder og marketing i Thai Airwyas præsentere de nye tiltag.

Kittiphong Sansomboon, Director of Customer and Marketing – Thai Airways. Foto: Henrik Olsen

Det er følgende ting som forbedres:

  • 3 Signature Cocktails lanceres
  • Egen produceret kaffe fra Thailand kaldet “Black Silk Blend”
  • Pre Order af måltider

3 nye Signature Cocktails lanceres

Thai Airways lancerer 3 nye Signature Cocktails i en Air Café. Det kalder det “THAI Crafted Cocktails”.

Alle 3 Signature Cocktails har et udgangspunkt i Thai Airways eller Thailand generelt og vil blive tilgængelig i deres Business Class her i starten af 2022.

Se de 3 Signature Cocktails herunder:

89 Aviation Spritz

Den første Signature Cocktails er navngivet efter adressen for hovedkvarteret i Bangkok og inspireret af en Aperol Spritz. Der bruges champagne og så “Butterfly Pea” limonade i stedet for.

Du finder opskriften længere nede.

89 Aviation Spritz. Foto: Henrik Olsen

Smooth as silk

Den anden Signature Cocktails er navngivet “Smooth as silk” efter deres kendte slogan.

Det er en frisk drink, men med et twist, da der i stedet for en sukkerkant på glasset er lavet en salt og chilli kant. Det gør denne cocktail til en frisk og lettere krydret at drikke. Den var klart en favorit og let drikkelig.

Du finder opskriften længere nede.

Smooth as silk. Foto: Henrik Olsen

Bangkok Noir

Den sidste drink er for kaffeelskere, da den er baseret på (kold) kaffe og vodka. Dertil får den lidt asiatiske smagsnuancer ved at bruge juice lavet af kokosnød.

Du finder opskriften længere nede.

Bangkok Noir. Foto: Henrik Olsen

På billedet herunder ser du opskriften på de 3 nye “THAI Crafted Cocktails”. Vær opmærksom på at målene ikke er per person, men til et større antal mennesker, som vi var ved præsentationen i Bangkok.

Oversigt over Signature Cocktails og opskriften. Foto: Henrik Olsen

Thai Airways lancerer deres egen kaffe ombord

Den nye kaffe som Thai Airways lancere kalder de “Black Silk Blend”. Det kommer fra det nordlige Thailand fra Doi Tung’s miljøfokuseret produktion. Tidligere var det opium marker, men det er en del af den gode historie at bønderne nu får deres indtægt fra at dyrke kvalitetskaffe i stedet for.

Det var den tidligere Princess Srinagarindra, som oprettede dette udviklingsprojekt for at fjerne behovet for at dyrke opium og give lokalbefolkningen en mulighed for en legal måde at tjene penge på.

Den nye kaffe brygges som en slow-brew i hver kop. Dette skal gøres af besætningen ombord på flyet i Thai Airways Business Class. Foto: Henrik Olsen

Kaffen serveres som en slow brew eller “drip coffee”. Den tager 3-4 minutter at lave for en kop kaffe. Den kommer individuelt pakket og sættes ned i en kop. Så hældes der lidt kogende vand der har stået lidt (ikke 100 grader varmt) i to til tre omgange.

Ulrik Gylstorff, District Sales Manager for blandt andet Danmark smager på den nye kaffe for første gang. Foto: Henrik Olsen

På denne networking event var det første gang at kaffen blev serveret. Og derfor var det også første gang at både de ansatte i Thai Airways og de eksterne deltagere kunne smage den. Der var bred enighed om at dette var en anderlede oplevelse og at der godt kunne komme lidt ventetid på en kop kaffe lige før landing.

Thai Airways Crew var kaldt ind for at hjælpe med at lave den nye kaffe og servere det. Foto: Henrik Olsen

Pre Order af måltider ombord

Den sidste nyhed i rækken er at du kommer til at kunne lave en pre odrer af dine måltider ombord.

Det gælder for både hovedmåltidet og så det måltid der serveres før landing.

Du bestiller dine valg af måltider på en ny Thai Airways hjemmeside, hvor du kan se mulighederne.

Det gælder i øjeblikket kun for afgange fra Bangkok og kun for kunder i Business Class. Det vil rulles ud løbende når den nuværende situation gør det muligt.

InsideFlyer på plads på Thai Networking Event i Bangkok som eneste medie i Norden. Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *