Rejse Deal: Thai Airways er på banen med meget attraktive priser omkring jul

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har du endnu ikke bestilt din juleferie, så kan Thai Airways blive din redning! Selskabet har netop offentliggjort en kampagne med nogle rigtig fine priser på deres direkte fly til Thailand.

Kampagnen gælder på Thai Airways direkte fly fra København til Phuket og fra København til Bangkok. Du kan finde priser på Economy fra dkr. 3.870 per person, men også på Premium Economy og Business Class. Eksempelvis kan du få en returbillet på Premium Economy fra dkr. 13.705. Her er det værd at huske på, at Premium Economy på Thai´s flyvninger fra København til Phuket og Bangkok, rent faktisk er en del af Business Class kabinen. Med andre ord får du et regulært lie flat sæde på de disse flyvninger.

Få pladser på udvalgte afgange

Du skal være hurtig hvis du vil have fingre i de gode priser, da de kun findes på Thai´s afgange fra København til Phuket d. 8. og 10. december og fra København til Bangkok d. 10. december. Hjemrejsen kan til gengæld være på en række forskellige datoer omkring jul. Når du flyver hjem fra Phuket lufthavn med Thai er det for øvrigt altid med skifte i Bangkok undervejs.

Pris eksempler med Thai Airways fra København til Phuket.

Husk at alle billettyper med Thai Airways inkluderer transport af håndbagage og kuffert samt mad og drikke ombord. På de lange flyvninger har alle sæder egen skærm med mange timers underholdning i form af spil, TV-serier og film mm.

Pris eksempler med Thai Airways fra København til Bangkok.

Disse billige billetter kan købes fra i dag og frem til d. 30. november. Vi forventer dog, at de billigste pladser er solgt længe inden slutningen af november.

Søg selv videre på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *