Rejse Deal: Send dine børn sikkert og ledsaget med vandflyet fra kun 697,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er fuld gang i efterårsferien og i denne uge kan du sende dine børn sikkert og ledsaget med vandflyet for kun 697,- kroner. De får sig helt sikkert en oplevelse i at se Danmark fra en vandflyer. NORDIC Seaplanes har dette tilbud i hele uge 42 på deres Aarhus til København rute.

Som voksen er der også rabat at hente her i efterårsferien. Du kan tage vandflyet for kun 997,- kroner.

Du får ovenikøbet også en gratis billet til enten Tivoli i København eller Aros i Aarhus. En entré billet til for eksempel Tivoli koster 110,- kroner, så det er en lille ekstra rabat. Et besøg på Aros i Aarhus koster for en voksen 130,- kroner.

Børn bliver ledsaget hele vejen

NORDIC Seaplanes har et komplet setup omkring det at have børn med ombord.

Der er check in 30 min. før afgang. Adressen for Aarhus: Østhavnsvej 37. 8000 Aarhus C. Adressen for København: Nordre Toldbod 29. 1259 København K.

Den der afleverer barnet, skal blive hos barnet, indtil flyet er fløjet. Den der afleverer skal vente i yderligere 15 min., når barnet er fløjet.

Når flyet er fløjet, ringer vores gatepersonale til den, der henter barnet, og giver besked om, at barnet er på vej og med et nøjagtigt ankomsttidspunkt. Den, der henter, skal være der 15 min. før ankomsttidspunktet. For at sikre, at det er den rette person, der henter barnet, skal der fremvises billede ID, som stemmer overens med det navn, der står på rejsedokumentet, som barnet har med.

Opstår der forsinkelser  skal den der afleverer blive ved barnet, indtil flyet er fløjet. Opstår der forsinkelser undervejs, når flyet er fløjet, får den som afleverer og afhenter besked fra vores gatepersonale.

Flyets personale tager sig af dit barn på flyet. Hvis der ved afrejse er tvivl om, hvorvidt det er muligt at lande på destinationen (det kan ske, at vi lander i Roskilde, Billund eller Tirstrup i tilfælde af tåge eller dårligt vejr) så bliver barnet kørt i taxi til ankomststedet. Der kan også aftales afhentning af barnet, der hvor vi lander.

Læs mere om det her.

Få din gratis billet til Tivoli eller Aros

Når du har bestilt din billet på NORDIC Seaplanes hjemmesiden, så skal du blot sende dit booking nummer til mailadresse: fly@seaplanes.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *