Verdens måske bedste udnyttelse af Hilton-point finder du i Oman

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du er regelmæssig læser af InsideFlyer, har du sikkert set Hilton Salalah Resort  omtalt før. Det lyder måske som et lidt tilfældigt hotel, men for mange “bonus jægere” er der noget næsten mytisk omkring Hilton Salalah Resort.

Hvofor? Fordi det er svært at finde mange andre hoteller der giver dig den samme værdi for dine Hilton Honors point.

Lad mig forklare

Kategori 1 Hilton Honors hoteller koster kun 5.000 Hilton Honors Point per nat, hvilket er en ekstremt god værdi for dine point med tanke på, at du ofte kan købe 5.000 point for under dkr. 20o.

Udfordringen er naturligvis, at der ikke er mange Kategori 1 hoteller tilbage i dag, og de som findes er ikke nødvendigvis særligt attraktive.

Sikkert fordi det er lidt svært at komme til, har Hilton Salalah Resort i den sydvestlige del af Oman undgået, at komme op i en højere kategori. Til trods for, at det er et rigtig godt hotel beliggende i et fascinerende land.

Hvis du synes at 5,000 point er lidt til den dyre side så husk, at Hilton Honors tilbyder “5. nat gratis” på award ophold, så du kan faktisk få fem nætter for bare 20.000 point!

Har du Hilton Gold status får du på Hilton Salalah Resort blandt andet gratis morgenmad samt en række andre fordele for dine 4.000 point per nat. Ikke dårligt!

Hilton Salalah Resort anmeldelse

Goffe de Boer fra InsideFlyers hollandske søster site, har for nylig haft mulighed for, at se Hilton Salalah med egne øjne og du kan finde hans anmeldelse her.

Oprindeligt bragt på insideflyer.co.uk af Joe Deeney.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *