Anmeldelse: Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For et par uger siden, boede jeg på Hilton Salalah Resort på min rejse igennem Oman. Læs alt om min oplevelse her.

Gennem de sidste par måneder, har jeg samlet en del Hilton Honors point og jeg syntes det var på tide at bruge nogle af dem. Til kun 20.000 point bestilte jeg fem nætter på Hilton Salalah Resort, inklusiv morgenmad.

Efter en komfortabel flyvning fra Muscat med Oman Air i business class, ankom jeg til den moderne lufthavn i Salalah. Jeg tog en taxa derfra til hotellet, som befindes sig den vestlige del af badebyen. Som ofte er tilfældet ved resorts, er der ikke meget at lave i de direkte omgivelser. Hvis du vil tage til midtbyen i Salalah, kan du bedst tage en taxa.

Check ind

Da jeg gik ind i hotellet, blev jeg overrasket over den smukke lobby. I midten af den store cirkel var der et antal bløde sofaer og til højre var receptionen.

Hilton Salalah Resort
Den smukke lobby og reception

Det var meget roligt da jeg ville checke ind. Jeg blev ønsket hjertelig velkommen som Diamond medlem, og fik en forklaring om alle faciliteter i hotellet. Jeg fik nøglekort til mit værelse og opholdet var officielt startet!

Værelse

Jeg boede på værelse 407 på fjerde sal. På sofabordet ventede en velkomstgave: en frugtskål med dadler og et par lækre snacks.

Hilton Salalah Resort
Velkommen tilbage!

Kingsize sengen var stor og forsynet med dejligt blødt sengetøj.

Hilton Salalah Resort
Kingsize seng

Ved siden af kaffe- og tefaciliteterne var der også en minibar. Den var desværre ikke inkluderet i værelsesprisen. Til højre for fjernsynet var der et skrivebord, som jeg fint kunne arbejde ved. I det andet hjørne, var der et siddehjørne. Jeg syntes at møblerne generelt så lidt gammeldags ud, især i forhold til de nyere, moderne Hilton hoteller jeg har boet på fornyelig.

Også på badeværelset var der sørget for det hele. Ved håndvasken var der forskellige slags sæbe og shampoo, og der var heller ikke sparet på håndklæder. Der var ingen egentlig brusekabine, men et karbad med et stort og lille brusehovede.

This slideshow requires JavaScript.

Mit værelse havde et fantastisk udsigt på stranden og swimmingpoolen. Bagved skydedøren, var der en altan med sol hele dagen.

Hilton Salalah Resort
Udsigten fra mit værelse

Faciliteter

Der er to restauranter på hotellet. Palm Grove Restaurant er ved stranden, og serverer udover lokale retter mest fisk. Er du mere til kød? Så skal du på Sheba’s Steak House. Jeg har spist på begge restauranter, og var tilfreds begge gange. På Sheba’s Steak kom kokken enda ud for at spørge om alt var som ønsket. Der er også Whispers Bar, som der udover lækre drinks også serveres lette måltider.

Hilton Salalah Resort
Middag på Sheba’s Steak House

Hotellet råder over en temmelig stor swimmingpool med en behagelig vandtemperatur. Ved poolen og på græsset er der rigeligt med liggestole. Gratis håndklæder udleveres ved disken ved poolen mod aflevering af et kort. Lidt længere nede ligger det brede strand ved det Arabiske Hav.

Hilton Salalah Resort
Swimmingpool

Hotellet har dernæst også en souvenirbutik og der sælges ekskursioner til nærliggende seværdigheder. Til sidst er der et fitnesscenter på stueetagen. Udover fitness, kan du også få en massage her.

Hilton Salalah Resort
Fitnesscenter

Morgenmad

Morgenmaden bliver hver morgen serveret i den smukt indrettede morgenmadssal på stueetagen. Direkte da jeg kom ind, blev jeg spurgt om mit værelsesnummer, hvorefter jeg kunne tage plads. Med det samme blev jeg spurgt om hvad jeg ville drikke. Salen er ikke ret stor, men udvalget er stort. Du finder blandet andet croissanter og lækre boller, pandekager og frisk frugt. Jeg kunne godt lide osteomeletten.

Hilton Salalah Resort
Morgenmad

Konklusion

Jeg havde et meget behageligt ophold på Hilton Salalah Resort. Personalet er venligt og servicen er fremragende! Hotellet har tilpas mange faciliteter, som restauranter, bars, swimmingpool, og fitnesscenter, så du egentlig ikke behøver at forlade området.

 

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Mange faciliteter
- Venligt personale
- Billigt når du betaler med point

Cons

Ikke rigtig nogen

Stjerner

Service

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Hilton Salalah Resort er et fint hotel til et længere ophold i Salalah. Det venlige personale, gode mad, swimmingpoolen, og stranden i nærheden får du den ægte feriefornemmelse.

4.2

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *