Thai Smile bliver en del af Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

THAI Smile Airways, THAI Airways’ regionale lavprisselskab, er nu officielt en del af Star Alliance. Samarbejdet blev offentliggjort allerede i sidste år, men processen er nu officielt fuldført.

Når THAI Smile nu er en del av Star Alliance, er det ikke som fuldbyrdet medlem, men som Connecting Partner. Denne variant af Connecting Partner-modellen blev introduceret i maj 2017 med det kinesiske flyselskab Juneyao Airlines. THAI Smile Airways bliver alliancens andet Connecting Partner-medlem.

THAI Smile Airways er offisielt lansert som Star Alliance Connecting Partner

THAI Smile tilbyder 396 ugentlige afgange til 32 destinationer i ni lande. Som Connecting Partner vil selskabet udvide Star Alliance-netværk med ti helt nye destinationer.

– Dagen i dag er en vigtig milepæl for THAI Smile Airways og vi er glade for at få lov til at blive Connecting Partner. Dette giver en enorm værdi for kunderne og regionerne vi betjener, og er et strategisk skridt som positionerer THAI Smile Airways som en vigtig regional aktør.

Charita Leelayudth, administrerende direktør i THAI Smile Airways.

Ingen point til SAS EuroBonus

Fra og med denne uge kan passagerer som rejser med udvalgte flyselskaber i Star Alliance drage nytte af gennomgående indtjekning og bagage, når man har forbindelser videre med THAI Smile. Disse selskaber er per i dag Austrian, Lufthansa, SWISS and THAI Airways Intl.

Star Alliance Silver- og Gold-medlemmer vil også kunne drage nytte af et udvalg af fordele man normalt har når man rejser med et af selskaberne i alliancen. Det er imidlertid kun medlemmer af Royal Orchid Plus og Miles & More som har mulighed for at optjene point og bestille bonusrejser med THAI Smile.

THAI Smile Airways

– Connecting Partner-modellen blev introduceret for tre år siden, for at tilbyde flyselskaber en attraktiv måde at koble sig til vores globale alliancenetværk, uden at kræve fuldt medlemskab. Vi vil fortsætte med at udvide denne model for at give vores kunder flere alternativer. Det er en glæde for mig at ønske THAI Smile Airways velkommen i dag som Star Alliance Connecting Partner. Dette vil vores kunder drage nytte af gennem flere rejsealternativer i- og bedre tjenester i Asien.

Foto: THAI Smile Airways

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *