Thor Pedersen har besøgt alle lande uden at flyve. Det er tæt på “Verdens Vildeste Eventyr”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra 2013 til 2023 brugte Thor Pedersen næsten 10 år på én lang sammenhængende rejse til alle verdens lande UDEN på noget tidspunkt at sætte sig ind i et fly. En bedrift, der aldrig før er set, og som næppe bliver gentaget nogensinde.

Normalt er vi på InsideFlyer fokuseret på at fly er en del af det hvad vi skriver om. Selv et krydstogt har ofte en flyrejse før eller efter selve krydstogtet. Men det Thor Pedersen har gennemført er så interessant at det måtte vi skrive lidt om.

Thor Pedersen kom hjem til Danmark ombord på et Maersk skib. Det var første gang i 10 år han var i Danmark. Nu kommer han landet rundt med sit enestående foredrag ”Verdens Vildeste Eventyr”. Forbered dig på en oplysende, humoristisk og helt unik oplevelse i selskab med en af verdenshistoriens mest berejste mennesker.

Publikum vil opleve en bred vifte af følelser, når Thor tager dem med gennem projektets op- og nedture i forsøget på at besøge hvert eneste land i verden helt uden at flyve. Foredraget når omkring forskellige emner som: indre styrke, ekstrem målrettethed, motivation, inspiration, menneskelighed, geografi, kultur, misforståelser, eventyr og hvert land på kloden.

Thor har undervejs holdt foredrag i 65 lande rundt om i verden.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Mike Douglas / All Things Live – PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *