Torsdag: dagens Now or Never tilbud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er blevet torsdag og traditionen tro er der en ny omgang SAS Now or Never. Denne gang er det tilbud i SAS Go til mange destinationer i Europa.

Står du og planlægger en rejse indenfor Europa, og ønsker du en billig rejse? Så er det i aften du skal overveje at bestille dine billetter. I dag har SAS som sædvanligt deres Now or Never tilbud, som løber fra klokken 18 frem til midnat.

Priserne starter ved 299,- for en enkeltbillet til Amsterdam, London eller Dublin. Andre europæiske destinationer fås for imellem 399,- og 449,- per vej.

skaermbillede-2016-10-06-kl-16-21-32

Rejseperioden er 24/10-2016 til 31/3-2017. Du skal som sagt booke dine billetter imellem kl. 18 og 24 i dag, for at benytte dig af dette tilbud.

Her ses priskalenderen for dagens destinationer, hvor vi kan se at mange billetter allerede er blevet sat ned til dagens tilbud.
Her ses priskalenderen for dagens destinationer, hvor vi kan se at mange billetter allerede er blevet sat ned til dagens tilbud.

Klik her for at komme til dagens tilbud!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Qamar Farooq Ahmed siger

    Jeg blev først glad for at høre at der nu ville være muligt at bruge internet i en flyver, men blev skuffet når jeg læste mig frem til at det koster over hundrede kroner hvis man ikke er eksklusiv medlem eller bare medlem af en eller anden klub/forening.
    Jeg synes at den slags bør tilbydes gratis for at tage en forspring i forhold til konkurrenterne og det har SAS kraftigt behov for,synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *