Touristanbul – gratis rundvisning i Istanbul med Turkish Airlines og muligvis gratis hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines er et selskab, der er vokset enormt i de seneste år. Byen Istanbul er dets største knudepunkt i netværket målt på passagerantal. Lufthavnen er faktisk steget til den 3. største lufthavn i Europa efter London Heathrow og Amsterdam. Flyver du med Turkish Airlines, kan du få en gratis rundvisning i byen mens du venter på dit næste fly.

Touristanbul kampagne

Hvis du rejser med Turkish Airlines er en transfer i Istanbul Lufthavn i de fleste tilfælde er nødvendig. For at gøre dette ekstra attraktivt har Turkish Airlines den såkaldte Touristanbul kampagne. Virksomheden tilbyder en gratis transfer service med Touristanbul for alle Turkish Airlines passagerer, der flyver via Istanbul. Du kræver, at du har en mellemlanding mellem 6 til 24 timer.

Det gælder dog kun for internationale transitter, så en mellemlanding fra / til en indenrigs destination gælder ikke her. Siden lanceringen i 2009 har næsten en kvart million passagerer allerede kunne nyde en tur i Istanbul under deres mellemlanding.

Turkish Airlines

Turkish Airlines ønsker at tilbyde sine passagerer en “stor og nyskabende oplevelse”, hvor den typiske tyrkiske gæstfrihed er central. Tjenesten omfatter transport, adgang til historiske steder og et udvalg af retter fra det berømte tyrkiske køkken.
Passagererne får således et glimt af den varierede historie og kulturelle sammensmeltning, der gør Istanbul til en levende og charmerende by.

Tidstabel

Alle passagerer med international transit fra Turkish Airlines via Istanbul og en mellemlanding fra 6 til 24 timer kan bruge Touristanbul. Ture afgår dagligt fra hotelbureauet på Istanbul Atatürk Lufthavn. Ture holdes fra:

  • 08.30 til 11.00
  • 09.00 til 15.00
  • 09.00 til 18.00
  • 12.00 til 18.00
  • 16.00 til 21.00

Programmet omfatter mange attraktioner, såsom Topkapi Palace, Sultan Ahmet Mosque, Hagia Sophia, Grand Bazar, Galata Tower, Dolmabahce Palace og meget mere.

Galata Tower Istanbul
Galata Tower Istanbul

I lufthavnen skal du melde dig på hotelbureauet, der kan findes efter pas og toldkontrol. Sørg for at være til stede mindst 30 minutter i forvejen. Mere information om Touristanbul findes på: https://www.turkishairlines.com/en-nl/flights/fly-different/touristanbul/index.html

Gratis hotel?

Har du en mellemlanding på mere end 10 timer (økonomiklasse) eller mere end 7 timer (business class)? Så tilbyder Turkish Airlines et gratis hotel i op til to nætter! Vi har skrevet om dette før. Bemærk: der er betingelserne ved dette tilbud!

Har du ret til et gratis hotel? I så fald gælder Touristanbul kampagnen ikke, men bliver du nødt til at gå ud selv.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Theo Sikking fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *