Transavia indviede den 7. april en direkte rute København – Nantes for sommeren 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet i Air France – KLM koncernen, Transavia, indviede i går søndag en helt ny rute for sommersæsonen. Det er ruten  København – Nantes.

Transavia giver således danskerne mulighed for at opdage Nantes-regionen, den bedste indgang til at udforske Bretagne, samt slottene i Loiredalen.

En ny rute, som øger Transavia’s tilbud fra København

Transavia har været etableret i Nordeuropa siden 2014 med ruten København-Eindhoven (Holland) – denne rute tilbyder 4 ugentlige afgange. Nu tilbyder Transavia nye rejsemuligheder til det vestlige Frankrig med etableringen af ​​Nantes – København.

Transavia gør det muligt for danskerne at opleve Nantes

Med 2 ugentlige flyvinger, torsdag og søndag, til one way priser fra DKK 580, inklusiv skatter og afgifter, giver Transavia danskerne mulighed for at opleve Nantes og dens region. Ruten flyves med codeshare på Air France.

Tidstabellen

Afgang torsdag

  • Fra Nantes klokken 06:35 med ankomst klokken 08:45
  • Fra København klokken 09:15 med ankomst klokken 11:35

Afgang Søndag er fra København klokken

  • Fra Nantes klokken 12:05 med ankomst klokken 14:15
  • Fra København klokken 14:45 med ankomst klokken 17:05

Nantes har længe internationalt profileret sig som en kunstnerisk og kulturel hovedstad.

Der tegnes hvert år en grøn linje i gaderne, som fører folk til de kulturelle seværdigheder, byens vigtigste monumenter og steder: Le Château des Ducs de Bretagne, La Cathédrale Saint Pierre, les Machines de l’île eller Le Lieu Unique, centrum for nutidskultur, installeret i lokalerne på den gamle LU-kiksefabrik.

Nathalie Stubler, General Manager for Transavia France siger:

Vi er glade for at kunne tilbyde en København – Nantes rute. Takket være denne rute er vores ambition at styrke udvekslingen mellem de to byer. Vi er overbeviste om, at disse to destinationer vil forføre på den ene side danskerne og på den anden side indbyggerne i Nantes-regionen. Transavia er stolt af at bidrage til disse to byers tiltrækningskraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *