Tre dage med dobbeltpoint på SAS Mastercard Premium er i fuld gang.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne weekend får man ekstra meget ud af at shoppe. Fra den 25. til den 27. juni får du tre dage med dobbeltpoint på alle køb med SAS EuroBonus Mastercard Premium. Det betyder, at man får helt op til 50 Ekstrapoint pr. 100 kroner mod normalt op til 25.

Du får fra den 27. til den 29. juni 2021 30 Ekstrapoint pr. 100 krone ved køb i danske kroner.

På forummet har vi en lang tråd om dette kreditkort, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål om dette kort.

MC-P

Vilkår og priser for kortet finder du her.

Dobbeltpoint gælder ikke for kontanthævninger. Vær opmærksom på, at når du handler på nettet, så godkender du, at beløbet trækkes på dit kort, mens købstransaktionen først gennemføres på et senere tidspunkt. Det er den dato, hvor den økonomiske transaktion gennemføres, der er afgørende for pointtildelingen.  Det kan derfor være en fordel at handle i en fysisk butik, hvor beløbet bliver trukket med det samme. Hvis man køber flybilletter på nettet, så bliver beløbet også trukket med det samme.

Du kan forsætte med at optjene 30 point per 100,- kroner frem til den 15. august 2021 på køb i udenlandsk valuta. Så er du uden for Danmark i sommerferien, så er det med at huske at bruge sit SAS Mastercard.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *