TripAdvisor kårer Emirates med førstepladsen, som verdens bedste flyselskab i 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TripAdvisor har kåret Emirates med førstepladsen, som verdens bedste flyselskab i 2017. Udover denne kategori, så blev Emirates kåret med førstepladsen i 4 andre kategorier.

Det er til årets TripAdvisor Travelers’ Choice Awards, hvor Emirates var dominerende. Det er TripAdvisors brugere, som har stemt via anmeldelser og deres rating. På TripAdvisor er der over 465 millioner anmeldelser og det gør dem til et af de største websites i verden af sin art.

Best Airline in the World

Top 10 listen er følgende for Best Airline in the World:

 1. Emirates
 2. Singapore Airlines
 3. Azul
 4. JetBlue
 5. Air New Zealand
 6. Korean Air
 7. Japan Airlines (JAL)
 8. Thai Smile
 9. Alaska Airlines
 10. Garuda Indonesia

Det er værd at lægge mærke til at der ikke er nogle europæiske flyselskaber i top 10.

Hvis vi kigger på USA, som er et stort marked, så er der ikke nogle af de 3 største flyselskaber – United, American eller Delta på listen. Derimod er JetBlue på listen som nummer 4. Alaska Airlines indtager en plads som nummer 9.

Dette må være noget de store flyselskaber bør tage til efterretning i både Europa og USA.

4 andre kategorier

De 4 andre kategorier som Emirates også fik førstepladsen i er følgende:

 • Best Major Airline – Middle East & Africa
 • World’s Best Airlines – Top 10
 • Best Economy Class
 • Best First Class

En enkelt kommentar er til kategorien Best First Class. Den ligger i at det ikke længere er det bedste produkt når vi kigger på det hårde produkt. Der er alternativer som bestemt er bedre. Men Emirates vinder i vores verden på den konstante service, kvaliteten af maden og vinene de serverer på deres flyvninger.

Emirates benyttede lejligheden til et “angreb” mod United Airlines

Der har været en større kamp mellem de amerikanske flyselskaber og så de 3 store flyselskaber i Mellemøsten. Især United har været hårde og deres CEO Oscar Munoz har udtalt at de 3 flyselskaber fra Mellemøsten ikke er “rigtige flyselskaber.

Med TripAdvisor og deres mange kundeanmeldelser i ryggen, har Emirates lavet en video, som går til “angreb” på Oscar Munoz. Se den herunder – den er ganske genial lavet.

 

 

 

Link til TripAdvisor listen kan du se her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *