TUI med nye hoteller på blandt andet Maldiverne og Kap Verde.

TUI Blue for Two Olhuveli Maldiverne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På trods af et svært år sidste år, fortsætter TUI med at investere i nye hoteller verden over. Flere gæster drømmer om ’bucket list’ steder, og derfor er mange af TUI’s nye hoteller også at finde på eksotiske destinationer som Maldiverne og Kap Verde. Her er tre af de varmeste nyheder for 2021.

Her på InsideFlyer forventer vi at charterbranchen hurtigere kommer tilbage til 2019 niveuaet end den generelle branche. Denne forventning ser vi også TUI deler, da de forsætter med at investere i nye hoteller rundt om i verden.

Det vil for mange famillier være nemmere og formodentligt mere sikkert at tage på en charterferie med direkte fly end at skulle med rutefly og eventuelt skifte lufthavn.

RIU Palace Santa Maria – Kap Verde

Til vinter åbner Hotel RIU Palace Santa Maria dørene på den kapverdiske ø, Sal. Der er vandpark såvel som seks swimmingpools, hvoraf to er med swim-up bar og en anden skræddersyet til diverse sportslige vandaktiviteter. Hotellet ligger på en sandstrand, så der er masser af muligheder for både kajaktur og windsurfing. Andre steder på hotellet finder du blandt andet spa og fem restauranter.

TUI Blue for Two Olhuveli – Maldiverne

Voksenhotellet indeholder alt, hvad en tilbagelænet maldivisk ferie har brug for – strandpromenadevilla med privat pool, parvenlig spa og masser af restauranter. TUI Blue for Two Olhuveli spreder sig over tre øer, som alle forbindes med træbroer. Tilsammen tæller denne trio fem restauranter, fire barer, en infinity pool og moderne spa. Du kan også finde et vandsportscenter, hvor du kan lære at snorkle eller windsurfe, eller tage på dykkerkursus, så du kan udforske de nærliggende koralrev med gode chancer for at se en djævlerokke.

TUI Blue Kalamota Island – Kroatien

TUI Blue Kalamota Island er en fryd for øjet, har upåklagelig service og gør det nemt at komme til Dubrovnik med båd. Hotellet er beliggende på en rolig og trafikfri ø, omringet af palmer og olivenlunde med udsyn til Adriaterhavet. Det tager 25 minutter at komme til Dubrovnik og de offentlige både sejler fire gange om dagen. Hotellet har en swimmingpool på en terrasse med havudsigt. Der er en strand ude foran samt en restaurant med god udsigt ud over bugten. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *