Priskrig på København – Aalborg ruten forsætter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den største indenrigsrute i Danmark er uden tvivl under ruten mellem København og Aalborg. Det er også en rute som adskillige flyselskaber forsøger at tjene penge på og det giver en regulær priskrig til gavn for dig som kunde.

Her i april måned har DAT været ude med en kampagne, hvor du kunne rejse mellem København og Aalborg for kun 199,- kroner per vej.

Nu siger kalenderen snart maj måned og så er Norwegian kommet en kampagne, hvor du kan købe one-way billetter helt ned til 193,- kroner.

En returbillet mellem København og Aalborg vil med Norwegian kunne købes til 409,- kroner.

Søg dine billetter her for at finde den billigste pris.

SAS er også aktiv på ruten mellem København og Aalborg. De kan dog ikke være helt med på disse billige priser, som DAT og Norwegian tilbyder.

Et kig på SAS Lavpriskalenderen viser at mindsteprisen for en returbillet vil være på 649,- kroner.

Tidligere forsøgte Great Dane Airlines sig også på ruten i en kort periode. De trak sig dog og har klogeligt fundet på andre ting, der ikke er så ramt af en en priskrig.

Hør vores intervew med Great Dane Airlines CEO Thomas Hugo Møller om hvad de har fundet på for at holde gang i deres flyselskab her under corona krisen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *