Turkish Airlines øger til 5 gange om ugen til Istanbul fra Aalborg og Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines har offentliggjort at de fra april øger fra 3 til 5 ugentlige afgange til Istanbul Ataturk Lufthavnen fra Aalborg og Billund. Ataturk lufthavnen er Europas femte største lufthavn og faktisk et rigtigt godt knudepunkt for rejser til Asien.

Turkish Airlines har også ofte nogle rigtige gode priser og fra Bonusfeber anbefaler vi klart at man tager dem med i overvejelserne når man kigger på sin næste ferie om den går til fx. Shanghai:

bonusfeber - Turkish Airlines - Tilbud til Shanghai Januar 2014

Turkish Airlines er desuden medlem af Star Alliance og det giver derfor muligheder for at optjene Eurobonus point hvis man har dette medlemsskab ved SAS. Der er også gode forbindelser til Afrika og Nordamerika.

Ruten fra Aalborg som Turkish Airline driver er en trekantsrute hvor der mellemlandes i Billund enten på udrejsen eller hjemrejsen. Det er dette som gør at de nu øger kapaciteten da der reelt betjenes to lufthavne i Danmark.

I Istanbul Ataturk Lufthavnen findes også en af de bedste Star Alliance lounges i Europa. Så har man mulighed for at besøge denne er det klart anbefalesværdigt. Det kræver et Star Alliance Guld kort eller en business class billet med Turkish Airlines.

bonusfeber - Turkish Airlines - IST CIP Lounge

Du kan læse mere og booke billetterne ved Turkish Airlines her


 

 

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *