Turkish Airlines med to nye destinationer i Mexico

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines lancerer til august i år sin første rute til Mexico. Ruten vil være en triangelrute som går fra Istanbul til Mexico City og Cancun.

Turkish Airlines nye rute til Mexico vil have tre ugentlige afgange og hele ruten vil have rutenummer TK181. Dette vil være den første rute som betjenes af selskabets nye Boeing 787-9 Dreamliner og dermed også den første rute med Turkish Airlines nye business class.

Nye Tukish Airlines Business Class
Ny Tukish Airlines Business Class. Foto: Australian Business Traveler

Nyt globalt luftfartsknudepunkt

Den nye rute vil gå fra Turkish Airlines nye hjemmebase i Istanbul Lufthavn. Lufthavnen har ambitioner om at blive verdens største når den står helt færdig. Den nyåbnede lufthavn forventes at blive et knudepunkt med kapacitet til 200 millioner passagerer om året og vil spille en vigtig rolle for Tyrkiets position i global luftfart.

Ahmet Olmustur, markedsdirektør i Turkish Airlines fortæller:

Vi er svært glade for at kunne annoncere vores første rute til Mexico. Som Tyrkiets nationale flyselskab ser vi hele tiden efter muligheder for at udvide vores netværk og levere kvalitet og service til endnu flere passagerer. Mexico er et land som har været på vores radar en god stund allerede og den nye rute er en vigtig milepæl for os.

Første afgang med den nye rute vil være 21. august og billetter er tilgængelige allerede.

Forsidefoto: Mariamichelle / Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *