Turkish Airlines nye business class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines introducerer en ny business class på deres kommende Boeing 787-9. Den nye flytype bliver en del af flåden allerede i år.

Turkish Airlines har en bestilling på i alt 25 eksemplarer af Boeing 787-9 Dreamliner. Selskabet har også en bestilling på 25 nye langdistance fly hos Airbus af type A350. Også disse nye fly vil få den nye business class indretning.

Turkish Airlines nye business class

Der vil være 30 pladser i alt i business class kabinen. De vil være placeret forrest i flyet, mellem den første og anden dør. Hver passagerer vil have direkte adgang til gangen, hvilket i øjeblikket ikke er tilfældet. Inddeling vil være 1-2-1, hvor sæderne vil være forskudt fra række til række.

Sædet er lidt som det hos Singapore Airlines’ Boeing 787-9, men designet bliver tilpasset lidt til Turkish Airlines. Stolene er designet af STELIA Aerospace og vil tilbyde mere plads end de nuværende business class sæder. Desuden har stolene en 18 tommer HD touchscreen til at spille underholdning på.

AusBT var den første til at få billederne af de nye sæder:

Det er endnu ikke klart, om de nye sæder også kommer ombord på A330 og B777 flyene. Indtil videre, kommer de nye sæder kun på Boeing Dreamliner 787-9 og også A350.

Fra marts 2019 vil selskabet også flytte til den nye lufthavn i Istanbul. Flere oplysninger om dette findes i denne artikel, med de første ruter, der allerede udføres fra denne lufthavn.

 

Billeder: AusBT.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *