Her er verdens 100 mest populære forretningshoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her er verdens 100 mest populære forretningshoteller er kåret af Egencia – et forretningsrejseselskab fra Expedia Group. På årets top 100 liste finder vi b.la. to norske hoteller og tre danske.

 

Egencias platforme giver hundredetusindvis af overnatningsmuligheder verden rundt og prisen er lavet for, at anerkendte de hoteller, der først og fremmest sætter kundens oplevelse i første række. Dette gør de ved at tilbyde forretningsrejsende en fantastisk service fra øverste hylde og ved at tilføre erhvervskunder ekstra værdi. Finalisterne vælges ud fra kundetilfredshed, pris, attraktive faciliteter for forretningsrejsende, kundeservice samt gæsternes samlede oplevelse i 2018.

En god forretningsrejseoplevelse er lige så vigtig for os som det er er at kunne tilbyde en god forretningsrejserplatform. Derfor ønsker vi at anerkende hoteller, der tilbyder fremragende kundeservice, god værdi for pengene og faciliteter, som de rejsende vedsætter

siger Carl Moltzau, Director Account Management hos Egencia Norway.

Hotellerne på listen går meget længere end det der forventes, for at sikre at de forretningsrejsendes behov og deres komfort kommer først. Dette gør de ved f.eks. at tilbyde gratis morgenmad og loyalitetspoint, fortsætter Moltzau.

Hotellerne på listen er spredt over 17 forskellige lande på 5 forskellige kontinenter. Til sammen leverede de næsten 90.000 overnatninger med gratis morgenmad og 75.000 overnatninger hvor der var mulighed for at optjene loyalitetspoint til over 145000 forretningsrejsende i 2018.

I Norge er der to hoteller på top-100 listen. First Hotel Millennium i Oslo og Radisson Blu Airport Hotel ved Gardermoen lufthavn mens vi danskere har hele 3 hoteller på listen, nemlig Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, Skt. Petri og STAY Copenhagen.

Hele listen kan ses her.

Kilde samt forsidebillede: Egencia

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *