Tyskland indfører 14 dages karantæne ved indrejser fra Region Hovedstaden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmark er inde i en negativ periode, når det kommer til udviklingen af corona og de ugentlige smittetal. Region Hovedstaden er her onsdag aften kommet på karantænelisten i Tyskland.

Hvis du indrejser fra Region Hovedstaden, skal du være opmærksom på, at de tyske myndigheder i dag (onsdag, red.) kl. 19.00 har indført krav om 14 dages karantæne.

Udenrigsministeret – Rejsevejledningen for Tyskland

De nye karantænekrav gælder for både turist- og erhvervsrejsende. Frem til den 1. oktober 2020 kan du undtages fra karantænekravet ved at fremvise en negativ COVID-19 test ved indrejse. Den må dog maksimalt være 48 timer gammel.


12.000

Du skal ved ankomst til Tyskland fra Region Hovedstaden udfylde en “public health passenger locator form” (Aussteigekarten), med oplysninger om bopæl i Danmark, opholdsadresse i Tyskland, medrejsende og så videre.

Formularen udleveres ved ankomst med fly, færge, tog eller bus. Rejser du med bil skal du kontakte de lokale myndigheder i Tyskland.

Rejser du med fly, og har du ikke mulighed for at tage en test inden afrejse, kan du indtil 1. oktober 2020 tage en covid-19 test ved ankomst til lufthavnen i Tyskland og gå i karantæne, indtil du er testet negativ.

Udenrigsministeret – Rejsevejledningen for TysklandHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *