Udforsk underholdning ombord allerede hjemmefra hos KLM & Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ombord på interkontinentale Air France & KLM flyvninger er der et varieret underholdningstilbud. Men hvilke film og serier kan du se præcis? Det kan du allerede finde ud af hjemmefra.

Underholdningsudvalg hos KLM

Ombord på fly, der udfører langdistanceflyvninger, er der et stort udvalg af underholdning. Du kan se / lytte / gøre mere end 200 film, tv-programmer, musik, sprogkurser, lydbøger og spil. Derudover er der specielle børnekanaler, så de også bliver underholdt om bord.

Vil du vide, hvad tilbuddet præcist er ombord på et KLM fly? Det kan du finde ud af på denne side. Øverst på siden er der også mulighed for at se den næste måned. Så du kan se præcis hvilke (nye) film der er om bord, og planlægge hvad du vil se et godt stykke i forvejen.

Underholdningsudvalg hos Air France

Der er også mange muligheder ombord hos Air France. Tilbudet hos Air France og KLM er anderledes, selvom de på mange måder er et selskab.

Den onboard entertainment, som du kan finde om bord hos Air France, findes på denne side. Også på den side er et filter indbygget til at finde den næste måned, men i skrivende stund er det kun i den aktuelle måned, der bliver vist.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *