Vaccine-fejring – Emirates markerer milepæl med EK2021

EK2021 - April 10th 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 10. april fløj Emirates’ nyeste A380’er en æresrunde over UAE. Ombord var næsten 400 vaccinerede passagerer, der udelukkede blev betjent af et færdigvaccineret Emirates crew.

Berøringsfri check-in og boarding, ny Premium Economy-klasse i en re-designet kabine og en spritny A380’er med fuldt vaccineret stab af piloter, crew og ditto passagerer på rundflyvning over Dubai og resten af UAE – det var Emirates’ måde at fejre, at både Emirates og De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er nået langt i bestræbelserne på at distribuere vacciner til dels medarbejdere i flyselskabet dels borgere og bosiddende i Emiraterne.

Flyselskabet Emirates har distribueret 35 tusinde vaccinedoser til ansatte i alle selskabets funktioner og UAE har uddelt 9 millioner vaccinedoser svarende til 90 doser pr. 100 borgere og andre bosiddende i emiratet – det er en af verdens højeste vaccinationsrater.

EK2021 ruten på rundturen. Kilde: FlightRadar24

Ny teknologi i spil med berøringsfri check-in og boarding

Rejsen med EK2021 var desuden en opvisning i fremtidig, berøringsfri teknologi i Dubais internationale lufthavn. Biometrisk baseret teknologi, som Emirates for nylig har implementeret, sikrer, at Emirates-passagerer kan gå direkte igennem check-in og boarding i Dubai lufthavn – og endda besøge loungeområder – uden at skulle vise boarding card eller anden legitimation.

Multirisiko rejseforsikring med COVID-19 dækning

Emirates har, som branchens første, indført en multirisiko rejseforsikring, der desuden giver COVID-19-dækning. Emirates tilbyder den omfattende rejseforsikring på alle billetter købt fra og med den 1. december 2020 – uden yderligere omkostninger for kunderne. Ud over medicinsk dækning relateret til COVID-19, så dækker forsikringen i lighed med andre rejseforsikringsprodukter også en mængde andre hændelser – eksempelvis personlige ulykker under rejsen, tab af personlige ejendele samt, hvis rejsen afbrydes som følge af uventet lukning af luftrummet, rejseanbefalinger etc.

Læs en uddybende beskrivelse af forsikringen her: emirates.com/multi-risk-travel-insurance

Fleksibel booking og ombooking

Emirates’ regler for booking giver kunderne udstrakt fleksibilitet og frihed, når næste rejse skal planlægges. Kunder, der har købt en Emirates-billet med afrejse senest den 30. september 2021 eller før, har særdeles frie rammer i forhold til at ombooke i fald deres rejseplaner ændrer sig. Som kunde kan man ændre afrejsedatoen eller forlænge billettens gyldighed i helt op til 2 år.

Du finder altid de seneste opdateringer i forhold til at rejse under de nuværende omstændigheder på emirates.dkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *