De bedste hotel kampagner i april 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotellerne har forskellige kampagner for at få gæsterne tilbage til de mange ledige værelser. Vi giver her en kort oversigt over de kampagner, der er knyttet til de forskellige hotellers loyalitetsprogrammer.

Lige nu har mange hoteller og hotelkæder gode tilbud. Lave priser, fleksible afbestillings betingelser og optjening af ekstra point i loyalitetsprogrammerne. Bonusjægerne får her en oversigt over de aktuelle kampagner i loyalitetsprogrammerne.

Jeg beregner også værdien af kampagnerne. Det skal bemærkes, at denne er opgjort under “normale forhold” før Coronaen ramte verden. Med de nuværende rejserestriktioner og lave priser på hotelophold, er værdien af bonuspoint reduceret væsentligt

Marriott Bonvoy

Marriott’s kampagne løber indtil 27. April 2021Du skal tilmelde dig inden 13. april.

Kampagnen er meget enkel. Medlemmer af loyalitetsprogrammet kan optjene:

  • Dobbelt antal point på opholdet (d.v.s. yderligere 10 point for hver amerikansk dollar brugt – før skatter og afgifter)
  • Dobbelt antal status nætter (elite night credit)

Vi har tidligere skrevet om kampagnen her. De vigtigste betingelser er:

  1. Opholdet skal være mindst 2 nætter
  2. Kun betalte ophold vil give dobbelt antal point og statusnætter (Ophold med en kombination af bonusovernatninger og betalte overnatninger vil også tælle med, hvis hele opholdet ligger i samme reservation)

Er det pengene værd?

Med det dobbelte antal point, får man en yderligere rabat på 7 – 8% af betalingen før skatter og afgifter. Men den væsentligste del af kampagnen er de dobbelte antal statusnætter. Det giver dig mulighed for hurtigt at optjene eller forny din status i loyalitetsprogrammet. Ja selv niveauerne platinum eller titanium kan hurtigt nås.

World of Hyatt

Hyatts kampagne løber indtil 15 june 2021Du skal tilmelde dig inden 15. maj på denne side.

Medlemmer af loyalitetprogrammet kan optjene:

  • 2,000 bonus point for hver anden nat (nætterne behøver ikke at være på samme hotel eller på samme ophold.)
  • Efter ti overnatninger får du en gratis overnatning, der skal bruges indenfor 180 dage på et hotel i gruppe 1 – 4.

Er det pengene værd?

De ekstra 1.000 bonuspoint pr. overnatning svarer til en rabat på mindst 85 kroner. Dette er fint på billige ophold (og endnu bedre på bonusovernatninger, da de også tæller med). Men det er klart, at kampagnen ikke giver megen motivation til at tage et dyrt ophold.

Under normale omstændigheder ville en gratis overnatning også være attraktiv, men med de nuværende rejserestriktioner kan det blive svært at bruge dem på rigtigt gode ophold.

Hilton Honors

Hilton’s kampagne løber indtil 2. maj 2021Tilmelding skal ske her.

Medlemmer kan optjene:

  • 2.000 bonus point på hvert ophold
  • Yderlig 5.000 bonus point efter hver femte overnatning.

Er det pengene værd?

2.000 bonuspoint pr. ophold har en værdi på 60 – 70 kroner. Hvis du får nøjagtigt 5, 10, 15 nætter, så henter du omkring 35 kroner pr. nat. Dette er ikke særlig godt! Men hvis du kun har en enkelt nat ad gangen på de billigere hoteller, er denne kampagne ok.

IHG Rewards

Det ser ikke ud til, at IHG har nogen større kampagne for alle kædens hoteller i april 2021. Det kan dog være, at udvalgte målgrupper har fået et personligt tilbud. Har du fået et målrettet tilbud, kan du finde det her.

Radisson Rewards

Radisson’s kampagne løber indtil 30. april 2021Tilmelding er nødvendig.

Kampagnen er meget enkel. Medlemmer optjener det dobbelte antal basis point (d.v.s. 20 point ekstra for hver amerikansk dollar brugt før skatter og afgifter)

Er det pengene værd?

De ekstra point giver en yderligere rabat på 7-8% af dit forbrug før skatter og afgifter. Det virker dog som om Radisson over de sidste par år har opgivet at gøre sig de store anstrengelser for at være konkurrencedygtig. Denne kampagne er ingen undtagelse.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *