Lettere at optjene point og status i Marriott Bonvoy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den nye kampagne fra Marriott Bonvoy giver dig mulighed for hurtigere at optjene status og bonusovernatninger. Fra 16. februar til 27. april sætter Marriott turbo på din optjening.

Marriott Bonvoy vil give alle medlemmer dobbelt så mange bonuspoint og dobbelt så mange statusnætter (Elite Nights) for alle ophold på mindst 2 dage i perioden fra 16. februar til 27. april. Det siger rygterne på flere sociale medier. Det betyder med andre ord, at du kun behøver det halve antal overnatninger for at opnå status. Og du dobbelt så hurtigt optjener bonusovernatning. Jeg har endnu ikke set denne kampagne, når jeg går ind på min Marriott konto – men jeg regner naturligvis med, at den bliver offentliggjort over for medlemmerne.

Lidt baggrundsinformation

Medlemmer af de forskellige hotelprogrammer optjener status ud fra det antal nætter, de overnatter. Marriott kalder disse “elite nights”, som jeg har taget friheden til at oversætte til statusnætter. Her i senvinteren og foråret kommer en kampagne, hvor du optjener 2 statusnætter på en overnatning. Med 10 statusnætter har du opnået sølvstatus, 25 statusnætter giver guldstatus osv.

Når du har optjent 50 statusnætter på et år, så kan du vælge en gave. Det kan du også, når du når op på 75 statusnætter på et år.

Gratis statusnætter (Elite Nights)

Oven i denne kampagne vil Marriott giver alle medlemmer med status ekstra statusnætter. Faktisk halvdelen af de nødvendige nætter for at genoptjene din status. Antallet er alene baseret på din status i 2020.

  • Medlemmer med sølv status får fem statusnætter
  • Medlemmer med guld status får 13 statsnætter
  • Medlemmer med platinum status får 25 statusnætter
  • Medlemmer med titanium status får 38 statusnætter
  • Medlemmer med ambassadør status får 50 statusnætter

Også lettere for højeste medlemsniveau: Ambassadør

For at komme op på det allerhøjeste medlemsniveau, skal du normalt have 100 statusnætter og brugt mindst 20.000 dollars på hotellerne under Marriott Bonvoy. Det forlyder, at forbruget i 2021 blot skal være 14.000 dollars, for at du bliver tildelt ambassadør status. Dette er også en klar forbedring.

Hvorfor har det betydning?

Sidste år forlængede Marriott Bonvoy alle medlemmers status med endnu et år. Det betyder med andre ord, at den status, du havde i 2020 automatisk blev videreført til 2021. Nu skal du så i gang med at optjene status til kalenderåret 2022.

Jeg har titanium status – og skal derfor have 75 statusnætter for at beholde min status i 2022. Det er faktisk blevet rigtigt let nu. I bedste fald skal jeg blot have 16 overnatninger under kampagnen for at beholde min titanium status.

  • 38 statusnætter: Gave, gratis status nætter
  • 32 statusnætter: 16 overnatninger med dobbelt optjening
  • 5 statusnætter: Gave ved 50 statusnætter
  • 75 statusnætter, total optjening

Jeg når næppe de 16 overnatninger fra 16. februar til 27. april – men jeg vil helt klart vælge at overnatte på hoteller under Marriotts paraply i denne periode.

Moxy Copenhagen Sydhavnen er også med i Marriott Bonvoy

Marriott Bonvoy giver også livslang status. Hvis du skal have livslang guldstatus, er det et krav, at du har optjent mindst 400 statusnætter OG at du har haft mindst guldstatus i syv år. Derfor hjælper de ekstra statusnætter også med, når du skal nå op på de magiske 400 statusnætter.

Marriott Bonvoy får loyale kunder

Disse ekstra statusnætter er uden tvivl med til at skabe loyale kunder hos Marriott koncernen. Og det bliver meget let at genoptjene din status for 2022.

Forsidefoto: Marriott hotellet i Warszawa.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *